RE&CBT CENTAR LOGOS psiholog

Andrije Jevremovića 450, 31315 Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +381 63 373 397   marijanadjenic@gmail.com  Web: LOGOS CENTAR Zlatibor, Facebook strana Psihologos

Psiholog

Ja sam Marijana Đenić Assi, magistar kliničke psihologije i sertifikovani psihoterapeut od strane Saveza društava psihoterapeuta Srbije i član Udruženje za kognitivno i bihejvioralne terapije Srbije. 
 
Moj posao je da zajedno sa vama kreiram toplu i prijatnu radnu atmosferu i jedan razumevajući odnos pun poverenja u kome ćete dobiti stručnu podršku u prevladavanju različitih životnih problema i kriznih perioda koji umanjuju kvalitet vašeg života. 
 
Psihološko savetovanje vam nudi mogućnost da pričate o sebi i svojim problemima u jednoj ne osuđujućoj atmosferi. Ja nisam tu da vam dajem gotova rešenja ni savete, već da vas ohrabrim  da se suočite sa vašim problemom, da ga na drugačiji način sagledate kako biste ga rešili. 
 
Moj psihoterapijski rad se bazira na principima racionalno-emotivno bihejvioralne terapije (REBT) koja nas podseća da smo velikim delom sami odgovorni za održavanje emocionalne patnje putem sopstvenih iracionalnih uverenja tj. načina mišljenja. Uz pomoć naučno proverenih metoda i tehnika, terapija se bazira na promeni iracionalnog načina mišljenja, koja dovodi do promene nezdravih emocija i ponašanja.
 
U nameri promovisanja ličnog rasta i razvoja organizujem različite seminare i predavanja o najrazličitijim aktuelnim temama kao i brojne radionice za sve one koji žele da unaprede svoje veštine komunikacije, povećaju nivo samopouzdanja i nauče kako da se nose sa sopstvenim emocijama. 
 
Ne morate da imate veliki problem da biste počeli da radite na svom ličnom razvoju i psihološkom blagostanju. Traženje psihološke pomoći samo pokazuje koliko ste  hrabri i odgovorni prema sebi i svom životu. 

Zakažite seansu na broj telefona 063 3733 97 ili mail adresu: marijanadjenic@gmail.com
Vest: Planinski psiholog blog 1: Emocionalno preosetljive osobe, Planinski psiholog blog 2. Zašto odlažemo stvari za sutra?, Planinski psiholog blog 3. Kako da ne odustanete kada samo pokleknete: 4 načina da istrajete, Planinski psiholog blog 4. Naučite da kažete NE, Planinski psiholog blog 5. Strah i anksioznost u doba korona virusa, Planinski psiholog blog 6. Da li znate pravila asertivne komunikacije?, Planinski psiholog blog 7. Zašto je pozitivno mišljenje nerealno?, Planinski psiholog blog 8. Više od godinu dana COVID-a, Planinski psiholog 9 - Šta je socijalna anksioznost?, Planinski psiholog 10 - Asertivna prava
Kontaktirajte nas