Ispitivanje zadovoljstva korisnika komunalnih usluga u opštini Čajetina

21 Decembar 2021
Datum: -

1

Poštovani sugrađani i sugrađanke,
U periodu od 20. decembra 2021. do 20. januara 2022. godine sprovodi se ispitivanje zadovoljstva korisnika komunalnih usluga u opštini Čajetina.

Ispitivanjem su obuhvaćene usluge sakupljanja i odlaganja komunalnog otpada, održavanja komunalne higijene i održavanja javnih zelenih površina (koje pruža KJP "Zlatibor" Čajetina), usluge snabdevanja pijaćom vodom i odvođenja otpadnih voda (koje puža JKP "Vodovod Zlatibor" Čajetina). U proces ispitivanja uključeno je i JP "Gold gondola" Zlatibor koje, takođe, pruža jednu vrstu komunalne delatnosti - prevoz putnika.

Kroz ovo ispitivanje želimo da čujemo Vaše mišljenje o kvalitetu pomenutih usluga i unapredimo komunikaciju između građana, lokalne samouprave i javnih preduzeća. Upitnik je anoniman i podaci će biti korišćeni isključivo za unapređenje komunalnih usluga.

Pozivamo Vas da popunite upitnik koji možete preuzeti na naplatnim mestima KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“, na početnoj stanici Gold gondole (biletarnici), na Info centru opštine Čajetina, u poslovnim prostorijama Komunalne milicije na Zlatiboru, i iste ostavite na pomenutim mestima. 

Upitnik možete popuniti i elektronskim putem https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8OwBjsorl3icdNPhAs8xaNEjUh9P6ClfOa-9_X1wpD5yGcw/viewform kao i na zvaničnom veb sajtu optšine (cajetina.org.rs), na sajtovima komunalnih preduzeća (kjpzlatibor.rs), (vodovod-zlatibor.org), (goldgondola.rs), kao i na Fejsbuk stranicama pomenutih preduzeća ili direktno na  

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, pišite nam na imejl: info@kjpzlatibor.rs.   

Javni sektor Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor