Nova godina na Zlatiboru 2023. - PROGRAM - novogodišnja bukiranja, restorani

30 Decembar 2022

1

Po pretragama termina Nova godina Zlatibor 2023., NOVA2023, ZLATIBOR 2023, DOČEKZLATIBOR 2023... i spremnim ponudama turističkih subjekata Zlatibora, bukiranja za najluđu noć su već uveliko počela početkom decembra.
Doček Nove 2023, ove godine pada u subotu. Zakup smeštaja se obično nudi za boravak od 3 noćenja uz obavezno plaćanje avansa.

Potražite smeštaj u apartmanima, zakupite kuću ili bukirajte hotelski smeštaj - REGISTAR SMEŠTAJA ZLATIBOR.
U delu OGLASI, koji se nalazi i na naslovnoj strani, uvek ćete pronaći smeštaj slobodan za doček Nove 2023.

NOVA GODINA - NOVA WEB KAMERA - Nova kamera sa pogledom na okićeni centralni Kraljev trg i jezero i LIVE STRIM na youtube kanalu youtube.com/ZlatiborRs

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor po tradiciji s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na najposećenijoj planini Srbije. Zlatiborski doček Nove godine uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje s poznatim izvođačima na Kraljevom trgu uvek okuplja hiljade posetilaca. Tako je za doček 2023. godine i najbolji provod u novogodišnjoj noći na Zlatiboru ustanovljen raznovrstan program u vidu dva koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom za sve ukuse.

Novogodišnji program
31.12.2022. Novogodišnju noć uveličaće koncert jedne od najpopularnijih muzičkih grupa ‘’Beogradski sindikat’’, kao i Danice Crnogorčević, pevačice etno muzike. U noći dočeka tačno u ponoć biće priređen vatromet, a zagrmeće trube orkestra Dejana Jevđića.

01.01.2023. Reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri Nove 2023. na Kraljevom trgu obeležava nastup popularne pevačice Indire Radić, kao i grupe ‘’Leksington bend’’. Svi ti koncerti ovde počinju u 21 čas. Dobro poznata imena muzičke scene koja će nastupati na Zlatiboru obećavaju ovde još jednu Novu godinu za pamćenje.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremili su veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod.

Hotel “Zlatibor Mountain Resort & Spa” prirediće koncert Ivane Selakov, dok je ovde 1. januara ‘’Tropico bend’’. 

U hotelu „Mona“ u novogodišnjoj noći gosti će uživati u nastupu Mirne Radulović i ‘’Vivo benda’’, dok je 1. januara ‘’The Jacks bend’’.

Mnogobrojni restorani i kafići u turističkom centru Zlatibora priremili su dnevne i večernje žurke.


U „Pjević Ivent centru“ gosti dočekuju Novu godinu uz Svetlanu Cecu Ražnatović, dok će 1. januara imati priliku da ovde uživaju uz pesme Tanje Savić i Slobe Radanovića.
U restoranu „L`equipe Montange Zlatibor“ za doček je ‘’Reforma bend’’, dok će gosti biti u prilici da tokom novogodišnjih praznika ovde uživaju i u nastupu Džejle Ramović, Mirze Selimovića i Adila Maksutovića. Klub „Alibi“ će ugostiti Ivu Bojanić, Đorđa Nestu Arsovića, Višnju Petrović i druge.
 

Smeštaj Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor