Grand Irish pub

Grand Irish Pub nalazi se na šetalištu u centru Zlatibora. Ambijent u kojem dominiraju prirodni materijali i detalji ručne izrade nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a kada tome dodamo veliki izbor ukusnih jela Grand kuhinje, gastronomski hedonizam je zagarantovan. Odlično mesto za druženje uz piće ili klopu, ali i sjajan provod u večernjim satima. Pet frinedly objekat.

Telefon za info&rez 066 425 425
Radno vreme 08-02, vikendom 08-03
Dostava je moguća preko aplikacije GLOVO

Grand restoran

A la carte restoran u srcu Zlatibora nudi izvrsnu hranu i profesionalnu uslugu. Uživajte u jelima kontinentalne Evrope, Mediterana i u srpskim specijaltitetima, uz raznovrsnu ponudu vina. 
Prijatan, svetao, elegantan ambijent pogodan je za privatna i poslovna okupljanja, ali i romantične večere.
Kapacitet restorana je do 90 mesta. GRAND poslastičarnica u sklopu restorana nudi vrhunske torte i kolače. Moguće je poručivanje.

Adresa Tržni centar Zlatibor, na spratu iznad Irish pub-a
Telefon za info&rez 066 425 425
Radno vreme svaki dan 12-23 h
Dostava je moguća preko aplikacije GLOVO

Grand Jezero restoran

Restoran može da se pohvali jednom od najlepših terasa na Zlatiboru. Savršeno mesto ukoliko želite da uživate u pogledu i prirodi uz razne specijalitete koji će oduševiti i najveće gurmane.
Sada već prepoznatljivi po svinjskoj kolenici, jagnjećoj pljeskavici, saču i jelima sa roštilja. Takođe, u ponudi su kuvana jela, pizze, paste, bogat izbor poslastica. Pet frinedly objekat.

Restoran se nalazi na samoj obali jezera u centru Zlatibora
Telefon za info&rez 066 415 415
Radno vreme svaki dan 08-23 h
Dostava je moguća preko aplikacije GLOVO

Vest: Restoran Grand, Grand Jezero i Irish pub Zlatibor - NOVO!
Kontaktirajte nas