Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa Miladina Pećinara 31a, Zlatibor

JezeroZlatibor, Mapa, Put do objekta
Apart-hotel
450
Parking
Internet
Bazen
Ishrana
Wellness
Opis

Dobrodošli u Zlatibor Mountain Resort & Spa, kompleks inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem. Idealan spoj lepote prirode, harmonije, spokoja i udobnog luksuza u najmodernijem planinskom kompleksu u regionu.

Vodeći se idejom da je okolina nešto što treba da čuvamo i cenimo, želja nam je da našim gostima pružimo priliku da se odmore i kroz odabir raznolikih domaćih proizvoda daju sebi priliku da se povežu sa lokalnim bogatstvima. Najmodernije dizajnirane sobe, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala, tu su da stvore doživljaj potpune harmonije i spokoja, dok će osoblje naših, već poznatih, restorana dati sve od sebe da iskusite kuhinju Zlatibora kroz savremenu prizmu modernih načina pripreme.

Moderno dizajnirani i luksuzno opremljeni apartmani, ušuškani u centru turističke atrakcije kao što je Zlatibor, idealno su mesto za vaš odmor. Bilo da se radi o romantičnom, porodičnom ili poslovnom odmoru, “Zlatibor Mountain Resort & Spa” nudi kompletan ugođaj, ispunjavajući sve potrebe i najzahtevnijih gostiju.

Na raspolaganju su vam sve hotelske aktivnosti i sadrzaj uz ušuškanu toplinu doma koju pruza boravak u apartmanima hotela “Zlatibor Mountain Resort & Spa”. Osećajte se kao kod kuće! Kvalitetan izbor materijala koji vas okružuju, zajedno sa modernim idejnim rešenjima naših dizajnera uz sve lepote Zlatibora i sadrzaj koji smo pripremili za vas su dovoljan razlog da vaš izbor bude neki od naših apartmana.

Dolazak od: 14 Odlazak do: 10 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Karticom, Virmanski
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Natkriven, Video nadzor, Garaža Internet: Internet, WiFi Recepcija Bazen: Bazen, Zatvoren bazen Lift Sef: Sef, U sobi / apartmanu Restoran u objektu: Restoran u objektu, Samo za goste objekta Wellness: Wellness, Sauna, Masažne kade, đakuzi, Parno kupatilo, Slana soba Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski, Ruski, Francuski, Italijanski
Usluge
Ishrana: Ishrana, Noćenjenje sa doručkom Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 3 dana Promena peškira: Promena peškira, Promena na 3 dana Raspremanje: Raspremanje, Svaki dan Ostale usluge: Ostale usluge, Pranje i peglanje veša
Besplatno: Internet, Parking, Kasni odlazak (uz dogovor)
Oglas
09/02/2022

Iskoristite vreme praznika na pravi način! Provedite najlepši zimski odmor na Zlatiboru i uživajte u sadržajima koji su prilagođeni svim uzrastima. Iskusite sve čari luksuznog spa centra u Srbiji Magnesium Wellness & Spa i priredite sebi nezaboravno wellness iskustvo. Za najmlađe smo pripremili kreativan program koji će im pružiti maksimalnu zabavu.

Rezervišite svoj boravak od 3 ili više noći i ostvarite noćenje gratis.
Paket uključuje:

 • Wellness poklon za dobrodošlicu
 • Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi polupasniona (doručak i večera)
 • Neograničeno korišćenje luksuznog Magnesium Wellness & Spa centra
 • Profesionalnu animaciju za decu (školica plivanja, kreativna radionica za decu, sankanje i zajedničke igre na snegu)
 • Vaučer od 20% popusta za ručak u A la carte restoranu Kalem By Zak Mountain Concept

  Važi za period 11.02.2022. - 16.02.2022.

  Zlatibor Mountain Resort & Spa
  , kompleks inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem. Idealan spoj lepote prirode, harmonije, spokoja i udobnog luksuza u najmodernijem planinskom kompleksu u regionu.
2 Max 2 osoba
Studio apartman
31-40 31-40
Internet Internet
od 64€
najam apartmana
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 88€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
2 spavaće sobe
51-60 51-60
Internet Internet
od 112€
najam apartmana
6 Max 6 osoba
2 spavaće sobe
70-više 70-više
Internet Internet
od 136€
najam apartmana