Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa

Miladina Pećinara 31a, Zlatibor
JezeroZlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol hotel zgrada
Hotel
Simbol vise osoba
450
Simbol automobil parking
Parking
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol bazen sa plivacom
Bazen
Simbol ishrana tanjir i escajg
Ishrana
Simbol wellnes svecica i lotosov cvet
Wellness
Opis

Dobrodošli u Zlatibor Mountain Resort & Spa, kompleks inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem. Idealan spoj lepote prirode, harmonije, spokoja i udobnog luksuza u najmodernijem planinskom kompleksu u regionu.

Vodeći se idejom da je okolina nešto što treba da čuvamo i cenimo, želja nam je da našim gostima pružimo priliku da se odmore i kroz odabir raznolikih domaćih proizvoda daju sebi priliku da se povežu sa lokalnim bogatstvima. Najmodernije dizajnirane sobe, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala, tu su da stvore doživljaj potpune harmonije i spokoja, dok će osoblje naših, već poznatih, restorana dati sve od sebe da iskusite kuhinju Zlatibora kroz savremenu prizmu modernih načina pripreme.

Moderno dizajnirani i luksuzno opremljeni apartmani, ušuškani u centru turističke atrakcije kao što je Zlatibor, idealno su mesto za vaš odmor. Bilo da se radi o romantičnom, porodičnom ili poslovnom odmoru, “Zlatibor Mountain Resort & Spa” nudi kompletan ugođaj, ispunjavajući sve potrebe i najzahtevnijih gostiju.

Na raspolaganju su vam sve hotelske aktivnosti i sadrzaj uz ušuškanu toplinu doma koju pruza boravak u apartmanima hotela “Zlatibor Mountain Resort & Spa”. Osećajte se kao kod kuće! Kvalitetan izbor materijala koji vas okružuju, zajedno sa modernim idejnim rešenjima naših dizajnera uz sve lepote Zlatibora i sadrzaj koji smo pripremili za vas su dovoljan razlog da vaš izbor bude neki od naših apartmana.

Dolazak od: 14 Odlazak do: 10 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Karticom, Virmanski
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Natkriven, Video nadzor, Garaža Internet: Internet, WiFi Recepcija Bazen: Bazen, Zatvoren bazen Lift Sef: Sef, U sobi / apartmanu Restoran u objektu: Restoran u objektu, Samo za goste objekta Wellness: Wellness, Sauna, Đakuzi, Parno kupatilo, Slana soba Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski, Ruski, Francuski, Italijanski
Usluge
Ishrana: Ishrana, Noćenjenje sa doručkom Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 3 dana Promena peškira: Promena peškira, Promena na 3 dana Raspremanje: Raspremanje, Svaki dan Ostale usluge: Ostale usluge, Pranje i peglanje veša
Besplatno: Internet, Parking, Kasni odlazak (uz dogovor)
Oglas
20/07/2022

Važi za period: 23.05.2022. – 05.09.2022.

Magnesium spa detox je jedinstven paket, kreiran sa puno pažnje, za sve one koji zahtevaju potpuni odmor, mir i relaksaciju. Sadržaji namenjeni kompletnoj revitalizaciji duha i tela obezbediće Vam nezaboravno spa iskustvo, a poseta našem luksuznom Magnesium Wellness & Spa centru postaće Vaš ritual. Uživajte u savršenom odmoru i priuštite svom organizmu tretman kakav zaslužuje.
Sadržaj paketa:

○ Usluga: polupansion (doručak i večera)

○ Neograničeni pristup luksuznom Magnesium Wellness & Spa centru

○ Osvežavajući detox napitak dobrodošlice u Magnesium Wellness & Spa centru

○ Vaučer od 10% popusta na sve usluge u Magnesium Wellness & Spa centru

○ Detox ritual sa uključenom masažom u paru (piling, pakovanje celog tela & parcijalna masaža u trajanju od 25 minuta)

○ Kasna odjava do 18h

Uslovi rezervacije: Boravak od minimalno 2 noćenja.

2 Max 2 osoba
Studio apartman
31-40 31-40
Internet Internet
od 64€
najam apartmana
4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 88€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
2 spavaće sobe
51-60 51-60
Internet Internet
od 112€
najam apartmana
6 Max 6 osoba
2 spavaće sobe
70-više 70-više
Internet Internet
od 136€
najam apartmana