Zlatiborske šetnje Zlatibor

Kraljev trg, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +381 654240070, +381 654240080   info@zlatiborskesetnje.rs  Web: Sajt, INSTAGRAM, FB strana, FB grupa, FB profil, YOUTUBE  Kontakt: Ceca i Slobo

Zlatiborske šetnjeUpoznajmo lepote Zlatibora iz drugog ugla! - ZLATIBORSKE ŠETNJE

Osmislili smo program Zlatiborske šetnje sa ciljem da ljubiteljima prirode i zdravog načina života, približimo autentične lepote Zlatibora. Njegove livade, pašnjaci, šume, proplanci i vidikovci, kao sa razglednica, su nadohvat ruke, a da mnogima to nije poznato. 

Vođeni željom da zainteresovanim posetiocima pružimo priliku da upoznaju mnogo više od urbane zone i komercijalnih sadržaja, odlučili smo da organizujemo svakodnevne šetnje, i to po zemljanim putevima, kombinovane sa laganim vežbama. Ideja je da svakog dana napravimo po jednu šetnju-izlet do različitih lokacija, i da se usput upoznajemo, zabavimo, pravilno dišemo, i otkrivamo skrivene lepote Zlatibora.

Naš moto je: zdravlje-zabava-rekreacija. Ako i vi težite ovome, dođite da šetamo zajedno! 
O ŠETNJAMA 

Sve aktivnosti su zamišljene i organizovane tako da svaka zdrava, odrasla osoba može da ih realizuje bez većih problema. U prvom planu nam je druženje, zabava i rekreacija, a nikako takmičenje, osim u humoru i pozitivnom raspoloženju.Vodiči su poznavaoci prednosti fizičkih aktivnosti i pravilne ishrane, ali i odlični motivatori, spremni da podele svoja znanja i upute korisne savete. Kada god je to moguće, šetnje će biti realizovane na šumskim stazama i livadama, gde se na najbolji mogući način koriste svojstva specifične zlatiborske mikroklime i čistog planinskog vazduha. Distance, koje planiramo da prelazimo, su duge između 6 i 8 kilometara, a traju između 90  do 120 minuta. Okupljanje je na Kraljevom trgu kod bine, odakle se polazi u šetnje, i gde se one i završavaju.
Detalji i rute planiranih šetnji će biti objavljivani na društvenim mrežama. Važno je da, zbog promenljivih vremenskih uslova i stanja terena, svi imamo adekvatnu i udobnu odeću i obuću, kako bismo bili spremni za sve izazove. Mi predlazemo I da se konsultujete sa vašim lekarom.
Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem telefona, facebooka, instagrama, vibera i whatsappa. 

Vidimo se u šetnji, 
Ceca i Slobo, sa timom iskusnih vodiča.

Tu smo da vas vodimo, osluškujemo vaš ritam, i pokažemo zašto su grupne šetnje zanimljive. Đonovi naših patika su nebrojano puta, tokom profesionalnih i privatnih aktivnosti, prošli svakom zlatiborskom livadom, svakom šumskom stazom, svakim zlatiborskim vrhom i svim uzbrdicama i nizbrdicama i to po svim vremenskim uslovima! Imamo mnogo iskustva, prešli smo mnogo kilometara, a najviše od svega se odlikujemo odličnom fizičkom kondicijom, energijom i spremnošću da vam pomognnemo da unapredite svoje zdravlje, zabavite se, družite i ponešto naučite. 

Vest: Zlatiborske šetnje - Intervju sa Cecom i Slobom, Zlatiborske šetnje Zlatibor - Šetaj više, brini manje! - NOVO!
Kontaktirajte nas