Zlatibor „Gondola opening“ sezone 2023. - 29. decembra 2022. godine

28 Decembar 2022  /  Izvor: Gold Gondola Zlatibor

1

„Gondola opening“ na Zlatiboru  29. decembra 2022. godine

U iščekivanju snežnih padavina, Gold gondola najavljuje „Gondola opening“, otvaranje zimske sezone 2022/2023. na Zlatiboru, za 29. decembar 2022. godine.

„Gondola opening“ biće održan s ciljem da se na simboličan način obeleži početak  zimskih aktivnosti na najdužoj jednosegmentnoj gondoli na svetu, a čija atraktivnost i dodatni  programi privlače sve veći broj gostiju iz Srbije i celog regiona.

Toga dana, važiće popust u visini od 20% na sve pojedinačne karte .

Tokom trajanja „Gondola openinga“ na krajnjoj stanici, na Torniku, posetioci će moći da uživaju u ukusima autentičnih domaćih pića kao i slatkih i slanih specijaliteteta zlatiborskog kraja. Takođe, tom prilikom gosti će moći da isprobaju i autentični „Gondola gel za usne“, napravljen na Zlatiboru u potpunosti na prirodnoj osnovi.

Javno preduzeće „Gold gondola Zlatibor“ želi da kroz promociju lokalnih proizvoda i brendova, a u saglasju sa  društveno odgovornim poslovanjem, podrži  osnaživanje preduzetnika i  lokalne zajednice na Zlatiboru.

Kao članica Klastera zdravstvenog velnes i spa turizma Srbije, Gold gondola  podržava zdrave stilove života koji će tokom zime biti realizovani duž trase, kroz ponudu  za uživanje posetilaca gondole iz čitavog  sveta.

Košarkaši KK „Zlatibor Gold gondola“ i mnogobrojni sportisti  sa Zlatibora, biće gosti „Gondola openinga“.

 

Privreda & usluge Promocija Gondola, 2023 Opština Čajetina, Zlatibor