Svečano otvaranje 1. Međunarodnog sajma poljoprivrede i ruralnog turizma „Zlatibor 2024“

8 Maj 2024  /  Izvor: Opština Čajetina
Datum: -

1

Svečano otvaranje 1. Međunarodnog sajma poljoprivrede i ruralnog turizma „Zlatibor 2024“ (na centralnoj bini na Kraljevim trgu na Zlatiboru) u petak, 10. maja 2024, sa početkom u 12,00 časova
*Očekuje se potvrda prisustva ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Martinovića

U okviru sajma posetioci će moći da se informišu o najnovijim inovacijama i dostignućima u razvoju poljoprivrede i turizma, o čemu će biti u prilici da razgovaraju sa brojnim predstavnicima Poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi iz svih krajeva Srbije i sa nekim od vodećih poznavalaca poljoprivredne proizvodnje u našoj zemlji.

Zainteresovani za te novitete će moći od 10. do 12. maja da obiću savetodavne štandove na Kraljevom trgu, na kojima će biti izloženi i tradicionalni poljoprivredni proizvodi, najsavremenija poljoprivredna mehanizacija će biti izložena na parkingu u blizinu Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor, a predavanja će se održavati tokom čitavog dana, u subotu 11. maja, u okviru prostora Inovacionog biznis centra na Zlatiboru.

Organizatori sajma su „Zlatiborski eko agrar“ i Opština Čajetina, uz podršku Ministarstva  poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Srbije.

Javni sektor Sajam Opština Čajetina, Zlatibor