Sladoledi, kolači, torte, italijanska kafa u novoj poslastičarnici HANNES na Zlatiboru

15 Septembar 2023

Caffe poslastičarnica "Hannes" nalazi se u centru Zlatibora, 100 m od autobuske stanice i početne stanice gondole.
Objekat je luksuzno opremljen najmodernijim nameštajem, prostor odiše luksuzom, predstavlja spoj modernog dizajna i sofisticiranog ukusa. Kapacitet je 51 osoba u lokalu i 30 osoba na terasi. Poseduje privatni parking kao i baštu u kojoj možete uživati u svežem zlatiborskom vazduhu uz našu profesionalnu uslugu. Caffe poslastičarnica "Hannes" je idealna za porodični predah jer poseduje i kutak namenjen deci. Objekat je petfriendly.

Inspirisani Italijom i italijanskim umećem u poslastičarstvu vlasnici Ivan i Ivana su odlučili su da duh Italije prenesu na Zlatibor. Ukoliko posetite poslastičarnicu Hannes imaćete priliku da uživate u prefinjenim ukusima kolača pravljenih od pažljivo biranih namirnica-belgijske čokolade, sočnog voća, posebnih kremova i orašastih plodova.

Nešto po čemu su prepoznatljivi je svakako sladoled pravljen po originalnoj italijanskoj recepturi, uz veliki izbor različitih ukusa. Postoji i mogućnost iznajmljivanja pokretnih kolica sa sladoledom za Vaše proslave, svadbe i rođendane, kao i te poručivanje torte po Vašoj želji. U asortimanu se nalazi mnoštvo italijanskih kafa, veliki broj koktela kao i raznovrsnog alkoholnog pića italijanskog porekla. 

Tokom letnjih meseci u večernjim satima možete uživati u akustičnoj muzici. Posetite Hannes i uverite se u ljubaznost i profesionalnost osoblja i bogatstvo ukusa koje nudi. 

Privreda & usluge Promocija Poslastičarnica Opština Čajetina, Zlatibor