Hannes poslastičarnica Zlatibor

Jovanke Jeftanović 3, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +38163408090   hanneszlatibor@gmail.com  Web: SAJT, INSTA, FB, GLOVO

Caffe poslastičarnica "Hannes" se nalazi u centru Zlatibora, 100 m od autobuske stanice i početne stanice gondole.
Objekat je luksuzno opremljen najmodernijim nameštajem, prostor odiše luksuzom, predstavlja spoj modernog dizajna i sofisticiranog ukusa. Kapacitet je 51 osoba u lokalu i 30 osoba na terasi. Posedujemo privatni parking kao i baštu u kojoj možete uživati u svežem zlatiborskom vazduhu uz našu profesionalnu uslugu. Caffe poslastičarnica "Hannes" je idealna za porodični predah jer poseduje i kutak namenjen deci. Naš objekat je petfriendly.

Inspirisani Italijom i italijanskim umećem u poslastičarstvu odlučili smo da duh Italije prenesemo na Zlatibor. Ukoliko nas posetite imaćete priliku da uživate u prefinjenim ukusima kolača pravljenih od pažljivo biranih namirnica-belgijske čokolade, sočnog voća, posebnih kremova i orašastih plodova.

Nešto po čemu smo prepoznatljivi je svakako sladoled pravljen po originalnoj italijanskoj recepturi, uz veliki izbor različitih ukusa. Pružamo mogućnost iznajmljivanja pokretnih kolica sa sladoledom za Vaše proslave, svadbe i rođendane. Kod nas možete poručiti i torte po Vašoj želji. U našem asortimanu nalazi se mnoštvo italijanskih kafa, u asortimanu imamo veliki broj koktela kao i raznovrsnog alkoholnog pića italijanskog porekla. 

Tokom letnjih meseci u večernjim satima možete uživati u akustičnoj muzici. Posetite nas i uverite se u ljubaznost našeg osoblja i bogatstvo ukusa koje nudimo. 

Poslastičarnica Zlatibor HANNES

 

Caffe Poslastičarnica "Hannes" predstavlja porodičan posao u koji smo uložili puno ljubavi, znanja i umeća. 

 

Radno vreme: 08:00-23:00
Kontaktirajte nas