Protokol o saradnji između TO Zlatibor i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske

16 Jul 2015  /  Izvor: TO Zlatibor

1

U sredu, 15. jula, u 13 časova u Banja Luci je potpisan Protokol kojim je Republika Srpska postala država partner turističke privrede Zlatibora. Protokol su potpisali ministar trgovine i turizma Republike Srpske, Predrag Gluhakovkić i direktor TO Zlatibor Arsen Đurić.

Ovim protokolom se gostima iz Republike Srpske i Brčkog distrikta odobravaju popusti od 10 do 20 posto na usluge smeštaja. Popuste gostima iz RS će odobravati hotel Palisad, hotel Mona, hotel Olimp, hotel i spa Idila, SB Čigota, CMC Satelit, STC Wai Tai, Vila Božović, Zlatiborski konaci, Apartmani Bohemija, Konačište TO Zlatibor, porodični hostel Zlatibor i AGTMN Zlatibor tours.

Povodom potpisivanja Protokola direktor TO Zlatibor Arsen Đurić je izjavio da se ovim protokolom nastavlja dobra saradnja sa Republikom Srpskom, dok je ministar Gluhaković istakao da je ovo početak saradnje i da će uskoro biti predstavljeni zajednički turistički proizvodi regionalnog karaktera.

Potpisivanju Protokola u kabinetu ministra Gluhakovića pored brojnih medija, prisustvovali su i njegovi saradnici, kao i direktor Turističke organizacije grada Banja Luke, Ostoja Barašin.

Privreda & usluge Obaveštenja