Klub Satelit

Bačijska 3
ObudovicaZlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol hotel zgrada
Hotel
Simbol vise osoba
75
Simbol automobil parking
Parking
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol ljubimaca
Ljubimci
Simbol bazen sa plivacom
Bazen
Simbol ishrana tanjir i escajg
Ishrana
Simbol wellnes svecica i lotosov cvet
Wellness
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Simbol vaucer
Vaučer
Opis

Hotel Satelit

KLUB SATELIT je jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru, kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu kvalitetna opremljenost, prijatan ambijent domaće atmosfere i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 50.000 zadovoljnih gostiju.

Smeštajni kapacitet objekta čini 10 soba i 10 apartmana različitih enterijera. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista. Smeštajne jedinice gostima pružaju neophodan komfor i prijatnost, a poseduju sve što je potrebno: smart televizore, kablovsku televiziju sa više od 300 kanala, room service, mini-bar, fen za kosu, sef, telefon, wi-fi internet najnovije generacije i druge pogodnosti.

Tokom više od 25 godina postojanja KLUB SATELIT je više puta dobio brojna priznanja za kvalitet rada. Objekat je renoviran pred zimsku sezonu 2022/23 i dodatno obogaćen zanimljivim detaljima koji upotpunjuju sliku toplog doma.

6 prednosti koje naši gosti izdvajaju, nisu se promenile do danas:

● Najbolji odnos cene i kvaliteta.
● Vrhunska ukusna domaća hrana.
● Spa-centar i zatvoren bazen sa slanom vodom.
● Domaćinski prijatna atmosfera.
● Odlična lokacija i smeštaj po vašoj meri.
● Sva deca do 15 godina starosti imaju gratis smeštaj, hranu i spa-centar.

Dvokrevetne sobe odlikuje udobnost i elegancija. Dizajnirane su tako da pružaju istinsko zadovoljstvo, sa francuskim ležajima i anatomskim dušecima. Savršene su za parove i manje porodice.

Apartmani za četiri osobe su prostrani i komforni, idealni za porodice sa dvoje dece, sa odvojenim spavaćim sobama, koji poseduju francuske ležajeve.
Apartmani za šest osoba su savršeni za veće društvo i dobru zabavu. Pojedini apartmani su dupleksi sa najmodernijim nameštajem, opremljenom kuhinjom, prelepim pogledom, izlazom na terasu.

Restoran u KLUBU SATELIT je kompletno renoviran i nudi savršena jela domaće kuhinje, gde možete probati sve lokalne specijalitete Zlatibora. Gosti najviše hvale poznatu zlatiborsku gibanicu, domaći pršt i kajmak, a naročito čuvenu pitu sa višnjama, koja je specijalitet naše baka Rade. Obroci se služe na bazi izložbenog stola, a sa nizom raznovrstnih jela nudimo najbolja vina domaćih i međunarodnih vinograda.

Spa-centar je takođe potpuno renoviran i na raspolaganju je gostima tokom celog dana, od 9h do 23h. Nakon renoviranja spa-centar ima više mesta za sve goste. Možete uživati u zatvorenom bazenu, sa slanom vodom, čije su dimenzije 16m x 4,5m: još toplija voda (30 °C), zdravija i prijatnija za organizam. Užitak upotpunjuju kamin pored bazena, hidromasažni blok (đakuzi, slap, aroma-tuš), kao i sauna.
U našem novom prostoru za masažu možete dobiti različite vrste masaža, kao što su sportska, opuštajuća, masaža stopala, anticelulit itd.

Igraonica sadrži sto za crtanje, tablu, mnogo igračaka i video igrice za decu starijeg uzrasta. Kako bi vaš odmor bio potpun, deca mogu samostalno uživati u druženju sa svojim vršnjacima. Kao porodični objekat KLUB SATELIT omogućuje gratis smeštaj, hranu i spa-centar za svu decu mlađu od 15 godina.

Kućni ljubimci su nam veoma dragi i posebni gosti. Slobodno ih povedite.

Parking je besplatan i sa dovoljnim brojem mesta.

Dolazak od: 14:30h Odlazak do: 11:00h Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Čekovima, Karticom, Virmanski, Administrativna zabrana, Na rate, Primamo vaučere MT Srbije
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Ne natkriven Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Recepcija Dvorište: Dvorište Bazen: Bazen, Zatvoren bazen, Bazen - otvoren za spoljne goste Prijem kućnih ljubimaca: Ljubimci, U objektu Zajednička prostorija Sef: Sef, U sobi / apartmanu, Na recepciji Restoran u objektu: Restoran u objektu, Otvoren za spoljne korisnike Wellness: Wellness, Sauna, Đakuzi Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski
Usluge
Ishrana: Ishrana, Polupansion, Pansion, Švedski sto, Posni meni, Vegeterijanski meni, Dijetalna hrana, Internacionalna kuhinja, Tradicionalna kuhinja, Moguć dogovor o specijalnim zahtevima, Mogućnost organizovanja ishrane Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 5 dana, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Promena svaki dan, Po zahtevu Raspremanje: Raspremanje, Svaki 2 dan Ostale usluge: Ostale usluge, Buđenje, Pranje i peglanje veša
Besplatno: Internet, Parking, Bazen, Wellness, Kasni odlazak (uz dogovor), Oprema za poslovne korisnike, Sala za sastanke/prezentacije
Oglas
25/03/2024

Sačuvaj tajnu i dodatni popust! Klub Satelit Zlatibor 

Znamo da znate da čuvate tajnu. Imamo tajnu ponudu za vas u narednom prolećnom periodu. Dajemo Vam popust na popust radnim danima.

  •     Pun pansion
  •     Spa centar uključen u cenu
  •     Deca do 15 godina gratis smeštaj i hrana
  •     Popust 30% na piće

DODATNIH 10% RADNIM DANIMA

4 Max 4 osoba
1 spavaća soba
31-40 31-40
Internet Internet
Pet friendly Pet friendly
od 36€
polupansion
6 Max 6 osoba
1 spavaća soba
51-60 51-60
Internet Internet
Pet friendly Pet friendly
od 36€
polupansion
2 Max 2 osoba
Dvokrevetna soba
10-20 10-20
Internet Internet
Pet friendly Pet friendly
od 29€
polupansion
Preuzmi