Milan Borjan - golmanski kamp na Zlatiboru 2022.

23 Jun 2022  /  Izvor: Opština Čajetina
Datum: -

1

Golman Milan Borjan je organizovao drugi po redu golmanski kamp koji se održava na Zlatiboru od 27. juna do 10. jula 2022. godine.
Na kamp Milana Borjana prijavilo se 107 golmana organizovanih u dve smene po sedam dana kako bi se primila sva deca koja žele da budu golmani.
"Zaista sam iznenađen i presrećan sa brojem dece koja su se prijavila na naš kamp. Kada se uzme u obzir da fudbalski kampovi teško mogu da skupe na svim pozicijama po pedesetoro dece, ja sam potpuno impresioniran činjenicom da imam 107 golmana.
 
Ono što posebno želim da izdvojim je da imamo osam dece sa Kosova i osam golmana iz Hrvatske i to samo zahvaljujući predsedniku opštine Čajetina, gospodinu Milanu Stamatoviću. On nesebično godinama pomaže sport i ovaj put je odlučio da opština Čajetina pomogne našoj deci sa Kosova i iz Hrvatske.

Godinama sa Crvenom zvezdom idem na pripreme na Zlatibor i iskustveno znam koliko su sjajni uslovi za naše sportiste pa sam želeo da i moji golmani na kampu budu smešteni i provedu svoje golmanske pripreme na ovoj savršenoj planini.

Razlog zbog kog roditelji prijavljuju decu su i naši sjajni treneri koje predvodi supervizor našeg kampa gospodin Dragan Sretenijević koji pravi neverovatnu logistiku i siguran sam da je struka primarni segment i razlog ovolikog broja golmana na kampu.

Kompletnu organizaciju i marketing radi direktorka kampa, Snežana Borjan," rekao je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

 

Više o kampu na gkmb82.com/

Sport & rekreacija Radionica Fudbal Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Opština Čajetina