Konferencija „Volim svoj život!“ - Udruženje građana „Zlata“

16 Jun 2023
Datum:

1

Konferenciju – pod nazivom „Volim svoj život!“ koju organizuje Udruženje građana „Zlata“ u saradnji sa Savetom za Rodnu ravnopravnost opštine Čajetina, u subotu 17.06.2023. na Zlatiboru, u hotelu „Palisad“, u trajanju od 09.00 do 18.00 časova.

Ciljna  grupa  konferencije su  žene, ne samo iz zlatiborskog kraja, nego i iz cele Srbije, sve one koje žele da se ostvare kao preduzetnice,  kao i sve one  preduzetnice  koje smatraju da mogu doprineti daljem razvoju ženskog preduzetništva kroz razmenu iskustava, edukacije, inovacije i kreativnosti.

Dobro razvijeno preduzetništvo je odlika ekonomski stabilnih tržišta, te je osnaživanje ovog sektora od ključne važnosti za dalji ekonomski razvoj, smanjenje nezaposlenosti i povećanje privrednih subjekata koji plaćaju porez.
Razvojni put buduće preduzetnice pored savladavanja osnovnih pravila ekonomike poslovanja podrazumeva i rad na sebi, na ličnom i profesionalnom nivou.

Događaj je tematski podeljen na tri oblasti i to:
 
✓ Poslovna edukacija – ciljevi / poslovni i lični i biznis model
✓ Emotivna edukacija – emotivno zdravlje i komunikacija sa zaposlenima
✓ Lokalni predavači 

Predavači na Konferenciji su preduzetnice ostvarene u navedenim tematskim oblastima. AGENDA U PRILOGU!
Podršku za održavanje konferencije pružili su Opština Čajetina,  JP „Gold gondola Zlatibor“ , Inovacioni Biznis centar Zlatibor, Turistička organizacija Zlatibor, kao i brojni prijatelji udruženja: Turističko rekreativni kompleks Zlatibor, Hotel Buket, Stojanović delikates, Vip Casa Club , kafe Vizitor, Kraljeva voda.

Agenda događaja je u prilogu.

Privreda & usluge Radionica Poslovnik Opština Čajetina, Zlatibor
Preuzmi: Agenda konferencije (65.09 KB)