Komplet lepinja - prvo mesto na TOP 100 listi evropskih doručaka na TASTE ATLAS portalu

17 Decembar 2023

TASTE ATLAS Svetski atlas tradicionalnih jela, lokalnih sastojaka i autentičnih restorana
Taste Atlas je iskustveni turistički vodič za tradicionalnu hranu koji objedinjuje autentične recepte, kritike kritičara hrane, ocene i istraživačke članke o popularnim sastojcima i jelima širom sveta. Osnovao ga je 2015. hrvatski novinar i preduzetnik Matija Babić. Posle više od tri godine istraživanja i razvoja, projekat je pokrenut krajem 2018. godine.

Ovaj „svetski atlas tradicionalnih jela, lokalnih sastojaka i autentičnih restorana“, danas, decembra 2023., sadrži interaktivnu globalnu mapu hrane sa crtežima jela prikazanim u njihovim regionima i sjajno prezentuje 10.932 tradicionalnih jela, 6.124 lokalnih sastojaka, 23.761 autentična restorana, i na njemu učestvuje 50.340 stručnjaka za hranu.

Na listi TASTE ATLAS TOP 100 EVROPSKIH DORUČAKA na prvom mestu u 2023. godini rangirala se naša KOMPLET LEPINJA https://www.tasteatlas.com/best-rated-breakfasts-in-europe. Pogledajte koji evropski doručci su bili u konkurenciji OVDE.

Pogledajte ili glasajte za: 40 najbolje rangiranih jela Srbije ili istražite šta su tradicionalna jela i pića zemalja u okruženju ili dalekih destinacija u nekom od Vaših novih putovanja.

Recept za komplet lepinju pronađite među 9 razloga da zavolite Zlatibor: zlatibor.rs/komplet-lepinja

Prijatno!

Kultura & tradicija Promocija Komplet lepinja Opština Čajetina, Zlatibor