Gold gondola - zlatiborski branč cene i rezervacije

5 Januar 2023  /  Izvor: Gold Gondola Zlatibor

1

Putnici zlatiborske Gold gondole imaće priliku da u četvrtak, 5. januara, po prvi put probaju najnoviju uslugu – branč u vazduhu koji će se posluživati od 11 do 13 časova. Reč je o tradicionalnom zlatiborskom obroku u kome se nalaze suvomesnati proizvodi, domaća pita, domaći sokovi, rakija, voda, kafa i kolač.

Rezervacije za branč u vazduhu se mogu izvršiti online (link za rezervaciju branča za 5. januar, link za rezervaciju branča za 9. januara) ili na prodajnom mestu Gold gondole. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11 do 13 časova, na svakih 15 minuta. O raspoloživosti kabina, možete se informisati na linku za rezervaciju, direktno na prodajnom mestu ili na telefone +381 64 870 21 80 i +381 31 3833 833.

Branč je namenjen za grupe od najmanje 2 osobe do maksimalno 6 osoba po kabini. Jedan branč plato se sastoji od kombinacije tradicionalnih zlatiborskih zalogaja - domaće pršute, slanine, kajmaka, sira, domaće pite pripremljene tog dana na tradicionalni način. Od napitaka tu je domaći sok, rakija, voda, kafa, kao I ukusni domaći kolači.

U ponudi su tri paketa branč obroka:

Branč 2 - 2 platoa sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja!
Cena ovog paketa je 12.500 dinara.

Branč 3 - 3 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja!
Cena ovog paketa je 18.000 dinara.

Branč 4 - 4 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja!
Cena ovog paketa je 22.000 dinara.

Uslovi rezervacije:

Rezervaciju branča u vazduhu moguće je izvršiti najkasnije do 15 časova prethodnog dana;
potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom služenja branča u vazduhu;
odabrano vreme branča može se naknadno menjati telefonskim putem;
rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom / e-bankingom) tekućeg dana.

Korisne informacije: Dolazak na početnu stanicu mora biti bar 10 minuta pre rezervisanog termina, gde će putnici sačekati svoju posebno označenu kabinu. Potrebno je da se po dolasku putnici jave  na prodajnom mestu, gde će svi zainteresovani biti upućeni na dalje korake. Po ulasku u kabinu, putnici dobijaju aperitiv naznačen u prijavi dok se kompletan obrok poslužuje na međustanici. Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, obezbeđen je povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli. U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

Info na goldgondola.rs/rs/stranice/branc

Privreda & usluge Privredne aktivnosti Gondola, Branč Opština Čajetina, Zlatibor