Gold Gondola Zlatibor - Pola miliona putnika za 2 godine

25 Januar 2023  /  Izvor: Gold Gondola Zlatibor

1

U susret novim rekordima – Gold gondola Zlatibor prevezla 500 000. putnika posle dve godine rada
Zlatiborska Gold gondola je 24. januara prevezla 500 000. putnika i to ne samo jednog putnika, već celu porodicu Mićunović iz Crne Gore. Ova prodica je jubilarni gost najduže gondole na svetu od kojih kreće odbrojavanje do milionitog putnika. Od ranog jutra svi zaposleni u Gold gondoli, u svečanoj atmosferi, iščekivali su trenutak kada će se na prodajnom mestu čuti: „Čestitamo! Vi ste 500 000. putnik Gold gondole i srećni dobitnik nagrade“.

Prethodnih dana se pažljivo spremalo iznenađenje, pratile su se brojke iz sata u sat, svaki detalj je već bio isplaniran i spreman da nekome od putnika Gold gondole ulepša jedan januarski dan.

Kada se porodica Mićunović približila prodajnom mestu da kupi karte i krene na vožnju, ni slutili nisu da je baš za njih spremno iznenađenje i da će baš oni biti srećni dobitnici godišnje karte. Uz konfete, šampanjac, zvučne efekte i poklone uručena im je nagrada. Nasmejani i prijatno iznenađeni krenuli su na svoju planiranu vožnju, a na zadovoljstvo svih zaposlenih u Gold gondoli i sa željom da se uskoro najdužom panoramskom gondolom na svetu vozi milion putnika.

Gold gondola je od samog otvaranja u januaru 2021. godine izazvala veliku pažnju turista i medija koji su želeli da dožive Zlatibor iz potpuno nove perspektive. Upravo taj jedinstven doživljaj putovanja kabinama zlatne žičare i dodatni sadržaji na stanicama kreirali su novu tursitičku sliku Zlatibora koji više nije isti. Najduža jednosegmentna panoramska gondola na svetu ucrtala je najposećeniju srpsku planinu na globalnu turističku mapu i postavila nove standarde.

Pola miliona putnika je veliki uspeh JP „Gold gondola Zlatibor“, ali i obaveza da i dalje unapređuje svoju uslugu i sadržaje u cilju kreiranja integrisanog turističkog proizvoda zlatiborskog kraja namenjenog potrebama modernog turiste.

Press služba Gold gondole

Privreda & usluge Promocija Putovanje, izlet Gondola Opština Čajetina, Zlatibor, Čajetina