Eko Agrar na Sajmu etno hrane i pića

29 Novembar 2013  /  Izvor: Zlatiborski Eko agrar

Na Beogradskom sajmu se od 26. do 29. novembra održava Sajam etno hrane i pića. Više od 300 izlagača iz zemlje i inostranstva predstavlja više od hiljadu različitih tradicionalnih proizvoda.

Na štandovima se i ovde godine našao veliki broj prehrambenih proizvoda, pripremljenih po starim, specifičnim recepturama i na tradicionalni način - džem, slatko, med, kolači, peciva, hleb, pite, ajvar, suhomesnati proizvodi, različiti sirevi, kajmak, kisela zimnica, rakije, vina, sokovi, čajevi, pa sve do prepeličijih jaja, puževa, tartufa u medu.

Opština Čajetina i Zlatiborski Eko Agrar DOO su na Sajmu etno hrane i pića nakon dve godine ponovo predstavili proizvođače tradicionalnih proizvoda sa područja Zlatibora.

Na sajmu je predstavljena i brošura UKUSI ZLATIBORA, koja sadrži kontakte i podatke o svim proizvođačima sira, kajmaka, pršute, meda i rakije sa područja opštine Čajetina. Zahvaljujući ovoj brošuri, potrošači i posetioci sajma su u prilici da direktno kontaktiraju proizvođače i nabave tradicionalne zlatiborske proizvode.

Privreda & usluge Sajam
Povezano: Opština Čajetina