Hotel Satelit

KLUB SATELIT je jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru, kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu kvalitetna opremljenost, prijatan ambijent domaće atmosfere i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 50.000 zadovoljnih gostiju.

MORE NA PLANINI – JEDINSTVENI SPA CENTAR NA ZLATIBORU – BESPLATAN ZA GOSTE OBJEKTA!

Spa-centar i zatvoren bazen sa slanom vodom je potpuno renoviran na raspolaganju gostima tokom celog dana, od 9h do 23h. U našem novom prostoru za masažu možete dobiti različite vrste masaža, kao što su sportska, opuštajuća, masaža stopala, anticelulit itd.Možete uživati u zatvorenom bazenu, sa slanom vodom, čije su dimenzije 16m x 4,5m: još toplija voda (30 °C), zdravija i prijatnija za organizam.

Užitak upotpunjuju kamin pored bazena, hidromasažni blok (đakuzi, slap, aroma-tuš), kao i sauna, kako biste u potpunosti opustili um i telo.

ZATVORENI BAZEN
Mi brinemo o zdavlju i raspoloženju naših klijenata. Stoga, od sada možete uživati u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru spa centra. Temperatura vode prelazi 30 stepeni, što je čini izuzetno zdravom i prijatnom za telo, preporučuje se za sve uzraste.

Nema više viška hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja, takođe koža postaje mekša i ne suši se. 

Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode baš kao da ste na moru. Pored bazena je kamin gde možete provesti nezaboravne momente sa svojim voljenima, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.

ĐAKUZI
Hidromasažeri i topla voda u noćnim satima, sa finim ohlađenim koktelom ili šampanjcem su najbolje rešenje nakon sumraka, bilo da su u pitanju zaljubljeni parovi ili prijatelji. Đakuzi je i terapija i opuštanje.

SAUNA
Saune se koriste širom sveta sa ciljem poboljšanja zdravlja, uživanja i relaksacije. Znojenje tela koje se događa tokom boravka u sauni, oslobađa telo od štetnih materija i toksina, jača imuni sistem, opušta telo od napetosti i stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i življe.
Spa-centar je otvoren i za spoljne goste.

MASAŽE
U našoj ponudi su različite vrste masaža, kao sto su opuštajuća, sportska, anticelulit i opuštajuća masaža stopala.

Opuštajuća masaža – blaga, prijatna masaža koja pruža opuštanje tela i reguliran protok energije. Ima za cilj negu tela kako bi se podigao opšti nivo zdravstvenog stanja. Ona služi za prevenciju stresa i umora kao i za relaksaciju mišića. Može da pokrije čitavo telo ili pojedine delove (noge, stopala, ledja, ruke, stomak, grudi, vrat i lice)
Sportska masaža – ubrzava proces eliminacije kiselina koje nastaju tokom rada mišića i omogućava brz oporavak istih. Takođe smanjuje mogućnost akumulacije mlečne kiseline koja se vremenom kalcifikuje, što može izazvati mišićnu napetost pa čak i bol. Sportska masaža ubrzava oporavak nakon treninga, ali takođe mišići se mogu i pripremiti za trening grejanjem i istezanjem. Ova masaža se preporučuje spotistima, kao i amaterima.
Anticelulit masaža – Celulit je nešto čega svaka žena želi da se reši. On nije samo estetski već može predstavljati i zdravstveni problem, posebno ukoliko je prisutan duži vremenski period. Pored eliminacije slojeva celulita, ova masaža blagotvorno deluje na poboljšavanje cirkulacije.
Opuštajuća masaža stopala – vrši se pritisak na tačke na stopalu koje su povezane sa organima u telu. U teoriji svaka tačka na telu je direktno povezana sa jednim delom stopala. Ova masaža deluje izuzetno opuštajuće, specijalno za one koji porovode dosta vremena na nogama i može pozitivno delovati na bolne tačke na telu.

Radno vreme: Od 9h do 23h Smeštaj: Klub Satelit
Kontaktirajte nas