Klub Satelit SPA centar
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +38131841188, +38163333443   office@satelit.rs  Web: Klub Satelit Zlatibor

satelit bazenMORE NA PLANINI – JEDINSTVENI SPA CENTAR NA ZLATIBORU
U okviru objekta nalazi se potpuno renoviran savremeni SPA centar koji vam nudi sve što je potrebno za opuštanje duha i tela na jednom mestu. 


ZATVORENI BAZEN
Brinemo o zdravlju i ugođaju svojih klijenata. Zato od sada možete da uživate u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru Spa Centra. Još toplija voda čija temperatura prelazi čak 30 stepeni, zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva je za sve uzraste. Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja a kožu čini mekanom i ne isušuje je. Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru. Bazen, kao i celokupni SPA je gostima na raspolaganju od 09 - 23h svakog dana.. Pored bazena se nalazi kamin uz koji možete provesti nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.

ĐAKUZI
Hidromasažne mlaznice i topla voda u toplim noćima, uz neki fini rashlađeni koktel ili šampanjac, najbolje su rešenje kada padne mrak bilo da je reč o romantičnim parovima ili prijateljima. Idealan je i za zimske dane, gde voda iz đakuzija čija je temperatura 35 stepeni kontrira hladnoći kojoj smo izloženi par meseci. Đakuzi je i terapija i relaksacija.

SAUNA
Saune se koriste širom sveta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje. Preznojavanje tela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i organizam od stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i poletnije.

ĐAKUZI NA OTVORENOM
Uživajte u novom ĐAKUZIJU NA OTVORENOM! Neverovatan pogled uz specijalan koktel ili kaficu učiniće Vaš boravak u Satelitu nezaboravnim.

MASAŽE
U ponudi su i različite vrste masaža poput: relaksirajuće, sportske, anticelulit i refleksološke masaže stopala.
Relax masaža - blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo ili parcijalno, pojedine delove tela ( noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice ). Sportska masaža - ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brzi proces oporavka mišića. Takođe smanjuje mogućnost nakupljanja mlečnih kiselina koja se vremenom pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i bol. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.Ova masaža se preporučuje sportistima kao i rekreativcima. Anticelulit masaža - Celulit je jedini verni pratilac koga svaka žena želi da se reši. Pored estetskog on predstavlja i zdravstveni problem naročito ako je prisutan duži vremenski period. Osim što otklanja slojeve celulita, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanu cirkulaciju, ishranjeniju i zategnutiju kožu i osećanje zadovoljstva što ste se rešili jednog problema. Refleksologija/masaža stopala - sastoji se od pritiskanja tačaka na tabanu koje su povezane sa organima na telu. Teorija kaže da je svaka tačka na telu povezana sa jednom tačkom u tabanu. Ovakva masaža stopala deluje izuzetno opuštajuće, posebno za osobe koje puno vremena provode na nogama, a može pozitivno delovati i na specifične organe u telu. Da bi oporavak duha i tela bio potpun, tu su i kvalitetni kozmetički tretmani.

ANTISTRES PROGRAM
AKO SPADATE U GRUPU RADOHOLIČARA, AKO JE VAŠ POSAO STRESAN, AKO SE NEREDOVNO HRANITE, PREDUGO SEDITE ZA RAČUNAROM, PUŠITE I IMATE VIŠAK KILOGRAMA, KUCNUO JE ČAS DA USPORITE TEMPO I POMOGNETE VAŠEM TELU I DUHU DA SE OPORAVE. KAKO PROMENITI NAVIKE? ZA POČETAK, PRIJAVITE SE ZA ANTISTRES PROGRAM U KLUBU SATELIT!
Svakako da nismo zaboravili ni naše najmlađe posetioce jer je i njihovo zadovoljstvo jedan od naših prioriteta. Zbog toga smo osmislili i napravili veselu igraonicu u kojoj se, dok vi uživate, deca mogu prepustiti druženju i maštarijama. To nije sve, jer će na recepciji Vaši mališani dobit i kutiju sa igračkama za vašu sobu ili apartman.

Zakažite svoje termine!

Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi) je besplatno za goste hotela.

Smeštaj: Klub Satelit