CEBROS GROUP DOO - procenite svoju nekretninu

Internacionalnih brigada 42 11000 Beograd
Opština ČajetinaMapa, Put do objekta
  +381113119907, +38163221765   office@cebros.rs  Sajt: SAJT
Nekretnine procene Kategorija: Stan/Apartman, Kuće, Placevi, Lokali Prodaje: Agencija Kljucne reci: Nekretnine, Apartmani, Placevi, Procena

CEBROS GROUP DOO - procenite svoju nekretninu

Internacionalnih brigada 42 11000 Beograd
Opština Čajetina Mapa, Put do objekta
  +381113119907, +38163221765   office@cebros.rs  Sajt: SAJT

CEBROS GROUP d.o.o.
osnovano 29.10.1999. 

PROCENE VREDNOSTI NEKRETNINA

Procenjujemo vrednosti objekata visokogradnje i to: stanova, kuća, poslovnih objekata, lokala, hotela, industrijskih hala, magacina. Takođe, obavljamo procene privremenih situacija za projektno finansiranje kao i procene vrednosti zemljišta.

VEŠTAČENJA
Naš ekspertski tim, na čelu sa sudskim veštakom Anđelijom Josipović, pomoći će Vam da utvrdite sve činjenice prilikom određivanja stepena izgrađenosti objekta, kvaliteta obavljenih građevinskih radova, kao i utrošenog materijala, eventualnih propusta investitora, kao i prilikom utvrđivanja vrednosti izvedenih radova, a takođe i razna veštačenja iz oblasti građevinarstva i urbanizma.

  • Veštačenja za potrebe postupaka koji se vode kod nadležnih sudova
  • Veštačenja za postupke koji se vode u gradskim i opštinskim upravama
  • Razna veštačenja iz oblasti urbanizma i građevinarstva
     

KONSALTING U IZGRADNJI
Jedna od fundamentalnih razlika između zelene/održive i konvencionalne gradnje jeste u planiranju, pripremi, istraživanju i analizi. U ovoj fazi, pored vlasnika, investitora, izvođača i korisnika, učešće uzimaju najrazličitiji stručnjaci (npr. prostorni planeri, urbanisti, građevinski, šumarski i saobraćajni inženjeri, geolozi, ekolozi, pravnici...).

Objedinjavanje svih pomenutih subjekata u početnoj fazi veoma je važno zato što je održiva gradnja, gradnja po meri čoveka i gradnja koja za primaran zadatak ima da obezbedi maksimum konfora, najbolja rešenja za život i rad i zdravo okruženje, a sve to u sadejstvu sa tokovima prirode i minimalnom potrošnjim energije.

Proceniteljska kuća CEBROS