Wellness i spa centar - HEDONA - Hotel OLIMP Zlatibor Miladina Pećinara 1, Zlatibor
Zlatibor  Mapa, Put do objekta
  +38131842555 lok.503   hotelolimp@mts.rs  Web: Sajt: Hotel Olimp Zlatbibor, Instagram: olimp.zlatibor, FB: hotel.olimp.zlatibor

Wellness & Spa centar HEDONA je novoizgrađeni centar hotela Olimp na Zlatiboru. To je mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje i postizanje potpune udobnosti. Ovaj novootvoreni Wellness & Spa centar nalazi se u donjem nivou hotela i nudi članovima i gostima sledeće sadržaje:

- ZATVORENI BAZEN SA REGULISANOM TEMPERATUROM I ĐAKUZIJEM
- TERETANU VISOKE TEHNOLOGIJE
- PERSONALIZOVANE PROGRAME VEŽBANJA SA ISKUSNIM INSTRUKTORIMA
- ODVOJENE ŽENSKE I MUŠKE SVLAČIONICE
- PARNO KUPATILO, FINSKU SAUNU, BIOSAUNU, KALDARIJUM I TUŠEVE ZA MASAŽU
- VELIKI IZBOR MASAŽA, TRETMANA LICA I TELA, PEDIKIRA I MANIKIRA
- KVALIFIKOVANE TERAPEUTE I KOZMETIČARE KOJI KORISTE PROFESIONALNE PROIZVODE

Pored Wellness & Spa centra HEDONA, Hotel Olimp ima i otvoreni bazen sa dodatnim sadržajima koji radi tokom letnjih meseci.

Radno vreme je promenjeno zbog mera od strane nadležnih organa koje smo dužni da poštujemo i biće na snazi do daljnjeg. Rezervacije za vanhotelske goste ne radimo.

Naša preporuka za iste je da svoj boravak u našem spa centru planiraju u ranim posle podnevnim ili pre podnevnim časovima. Zbog popunjenosti svih naših kapaciteta u toku trajanja sezone, a naročito vikendom kada je i koncentracija gostiju najveća upravo u večernjim časovima možda nećete biti u mogućnosti da ostvarite svoj boravak kod nas u tom terminu.

Radno vreme: Svakog dana i vikendom 9h do 21h. Za vanhotelske goste od 09 do 20h (i vikendom) Smeštaj: Hotel Olimp Preuzmi: SPA MENI HEDONA , CENOVNIK - wellness-spa , INFORMACIJE - wellness-spa , SPA HEDONA - vanhotelski gosti , Tretman zlatnim balzamom