Vila Zora u borovima

Prote Simića, Zlatibor
KaraulaZlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol apartman krevet
Apartman
Simbol vise osoba
15
Simbol automobil parking
Parking
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Opis

Vila Zora nalazi se u naselju Karaula, na 1000 metara nadmorske visine udaljena 700m (10 min. hodom) od hotela Palisad. Vila je okružena zelenilom i četinarskim rastinjem. Možemo se pohvaliti da smo uspeli da sačuvamo zatečeni zlatiborski planinski ambijent, jer se na našem prostranom dvorištu nalazi oko 40 borovih stabala. Apartmani su površine 46m2.

Apartman u prizemlju sastoji se od spavaće sobe opremljene francuskim ležajem i jednim dvosed ležajem na rasklapanje kao i dnevnog boravka sa kompletno opremljeno kuhinjom i trpezarijom.
Apartman na spratu sastoji se od spavaće sobe opremljene francuskim ležajem, dnevnog boravka sa jednim trosed i jednim dvosed ležajem na rasklapanje kao i kompletno opremljene kuhinje i terase. Oba apartmana poseduju TV- prijemnike, satelistku antenu i telefon.

Apartman u potkrovlju sastoji se od spavaće sobe opremljene francuskim ležajem i jednim dvosed ležajem na razvlačenje, dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, kompletno opremljene kuhinje i terase. Apartman je nov, luksuzno opremljen i u njega se udobno može smestiti 5 osoba.

Stolovi, klupe i stolice u prostranom dvorištu vile omogućavaju boravak napolju uz čitanje, obedovanje, roštiljanje na svežem vazduhu tokom celog dana.

Dolazak od: 13:00h Odlazak do: 10:00h Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Ne natkriven Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Sto i stolice, Ležaljke, Suncobran, Rostilj, Sadržaj za decu, Ljuljaške
Usluge
Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 7 dana, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Promena na 7 dana, Po zahtevu Ostale usluge: Ostale usluge, Prevoz gostiju sa autobuske stanice do objekta pri dolasku/odlasku
Besplatno: Parking, Prevoz gostiju sa autobuske stanice pri dolasku/odlasku, Kasni odlazak (uz dogovor)
Oglas
13/04/2024

Vila Zora u borovima -  apartmani na raspolaganju okruženi borovom šumom. Dobro došli!

5 Max 5 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana