Vila Zora u borovima Prote Simića, Zlatibor

KaraulaZlatibor, Mapa, Put do objekta
Apartman
15
Parking
Internet
Dvorište
Opis

Vila Zora nalazi se u naselju Karaula, na 1000 metara nadmorske visine udaljena 700m (10 min. hodom) od hotela Palisad. Vila je okružena zelenilom i četinarskim rastinjem. Možemo se pohvaliti da smo uspeli da sačuvamo zatečeni zlatiborski planinski ambijent, jer se na našem prostranom dvorištu nalazi oko 40 borovih stabala. Apartmani su površine 46m2.

Apartman u prizemlju sastoji se od spavaće sobe opremljene francuskim ležajem i jednim dvosed ležajem na rasklapanje kao i dnevnog boravka sa kompletno opremljeno kuhinjom i trpezarijom.
Apartman na spratu sastoji se od spavaće sobe opremljene francuskim ležajem, dnevnog boravka sa jednim trosed i jednim dvosed ležajem na rasklapanje kao i kompletno opremljene kuhinje i terase. Oba apartmana poseduju TV- prijemnike, satelistku antenu i telefon.

Apartman u potkrovlju sastoji se od spavaće sobe opremljene francuskim ležajem i jednim dvosed ležajem na razvlačenje, dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, kompletno opremljene kuhinje i terase. Apartman je nov, luksuzno opremljen i u njega se udobno može smestiti 5 osoba.

Stolovi, klupe i stolice u prostranom dvorištu vile omogućavaju boravak napolju uz čitanje, obedovanje, roštiljanje na svežem vazduhu tokom celog dana.

Dolazak od: 13:00h Odlazak do: 10:00h Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Ne natkriven Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Sto i stolice, Ležaljke, Suncobran, Rostilj, Sadržaj za decu, Ljuljaške
Usluge
Promena posteljine: Promena posteljine, Promena na 7 dana, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Promena na 7 dana, Po zahtevu Ostale usluge: Ostale usluge, Prevoz gostiju sa autobuske stanice do objekta pri dolasku/odlasku
Besplatno: Parking, Prevoz gostiju sa autobuske stanice pri dolasku/odlasku, Kasni odlazak (uz dogovor)
Oglas
02/02/2023

Vila Zora u borovima -  apartmani na raspolaganju okruženi borovom šumom. Dobro došli!

5 Max 5 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana
5 Max 5 osoba
1 spavaća soba
41-50 41-50
Internet Internet
od 20€
najam apartmana