Vila Antonije

Šljivovica 176
Zlatibor, MapaSimbol pokazivaca lokacije na mapi, Put do objekta Simbol putanje do odredista na mapi
Simbol drvene seoske kuce
Seoska kuća
Simbol vise osoba
6
Simbol automobil parking
Parking
Simbol wi-fi internet
Internet
Simbol ljubimaca
Ljubimci
Simbol dvorista sa jelkama
Dvorište
Simbol vaucer
Vaučer
Opis

Vila Antonije nalazi se u šarolikom zlatiborskom selu Šljivovica. Asfaltnim putem dolazi se na uzvišenje na kome se nalazi ova seoska kuća opasana prostranim dvorištem sa letnjikovcem i voćnjakom. Iz kuće pogled seže daleko po okolnim planinskim vrhovima i šumama.

U prizemlju kuće gostima je na raspolaganju trem, kupatilo, dnevna soba i kuhinja. Na spratu se nalaze 3 spavaće sobe. U blizini se nalazi soska prodavnica, a od okolnih domaćinstava je moguće kupiti tradicionalne proizvode kao što su rakija, med, sir, kajmak,...U vreme seoskih radova, gosti se mogu pridružiti seoskim poslovima ukoliko uživaju u tome.

Pored ljuljaški, klackalica, dvorišnog mobilijara, roštilj i ražanj su na raspolaganju onim vičnijim u pripremanju specijaliteta od mesa.

U Šljivovici i okolini nalaze se i čuvene kafane Pego, Beban, restoran Šukilo...

Seoski mir i tišina, paša ovce u komšijskom dvorištu, rakijica dobrodošlice,... samo su neki od razloga zbog kojih ćete se Vili Antoniji ponovo vratiti. Dobrodošli!

Dolazak od: 12 Odlazak do: 10 Kasni odlazak moguć dogovor Plaćanje: Gotovinski, Primamo vaučere MT Srbije
Opremljenost
Parking: Parking, Privatni, Ne natkriven, Garaža Internet: Internet, WiFi, U celom objektu Dvorište: Dvorište, Mobilijar, Letnjikovac, Sto i stolice, Ležaljke, Suncobran, Rostilj, Ražanj, Sadržaj za decu, Klackalice, Ljuljaške Sportski sadržaji: Sportski sadržaji, Skije, Sanke, Pikado, Šah Prijem kućnih ljubimaca: Ljubimci, Posebno uređen smeštaj, U objektu Osoba sa znanjem stranog jezika: Engleski
Usluge
Promena posteljine: Promena posteljine, Po zahtevu Promena peškira: Promena peškira, Po zahtevu Raspremanje: Raspremanje, Po zahtevu
Besplatno: Internet, Parking, Kasni odlazak (uz dogovor), Prijem kućnih ljubimaca, Sportski sadržaji, Skijašnica, Skije, Sanke, Pikado, Šah
Oglas
30/08/2023

Vila Antonije - Seoski mir i tišina, paša ovaca u komšijskom dvorištu, rakijica dobrodošlice,... samo su neki od razloga zbog kojih ćete se Vili Antoniji ponovo vratiti. Dobrodošli!

6 Max 6 osoba
3 spavaće sobe
70-više 70-više
Internet Internet
Pet friendly Pet friendly
od 20€
najam objekta