TO Zlatibor u okviru karavana "Moja Srbija" posetila Suboticu i Novi Sad

29 Jun 2015  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Turistička organizacija „Zlatibor“ se i prethodnog vikenda pridružila promotivnom karavanu „Moja Srbija“ koji je u trećoj nedelji turneje posetio sever Srbije, tačnije Suboticu i Novi Sad.

Mnogobrojnim posetiocima u oba grada predstavljena je turistička ponuda destinacije Zlatibor za predstojeće leto, sa posebnim naglaskom na manifestacije koje će biti organizovane tokom jula i avgusta na Kraljevom trgu i okolini Zlatibora. Zainteresovani posetioci su učestvovali u nagradnoj igri, u kojoj su mogli da osvoje ulaznice za trodnevni muzički festival „Hills up” koji se održava po drugi put na Zlatiboru od 23. do 25. jula ove godine.

TO Zlatibor je na karavanu učestvovala na štandu Turističke organizacije grada Užica, na kom su se predstavile i ostale destinacije iz regije Zapadne Srbije.

Gradovi domaćini su se potrudili da upotpune celodnevni program bogatim kulturno umetničkim događanjima, a za posetioce je organizovan i kviz znanja „Koliko poznajem Srbiju“ u kome su najsrećniji učesnici osvojili vredne nagrade.

Turizam Promocija