Zlatibor trans - kombi prevoz - NOVO!

29 Novembar 2022

1

ZLATIBOR TRANS KOMBI PREVOZ - od vrata do vrata - Transferi do aerodroma i do ostalih gradova srbije - Grupni prevoz do skijališta i odmarališta - Prevoz putnika i pošiljki Srbija - Austrija - Carinjenje i šlep automobila

VOZNI PARK - U našem voznom parku su vozila Renault Trafic, Opel Vivaro, Mercedes Vito kao i putnička vozila Golf 7 i Passat B8.
Naša vozila su klimatizovana, poseduju Wi-fi i najmoderniju navigaciju!

Naš tim iskusnih profesionalaca Vas vozi na željenu adresu iz Srbije na bilo koju lokaciju u Austriji - Beč, Linc, Salcburg, Grac i Insbruk i još mnogo destinacija...
Imamo dva polaska nedeljno iz Srbije i dva iz Austrije, polasci iz Srbije su sreda i nedelja a iz Austrije ponedeljak i petak.

Turističke destinacije
Prevozimo turističke grupe do odmarališta i ski-centara širom Srbije i inostranstva.U ponudi imamo prevoz do turističkih destinacija u Austriji,Italiji,Španiji...Radimo i transfere do aerodroma i sa aerodroma. Prevoz putnika, robe i paketa na željenu adresu i bilo koju lokaciju u Austriji. Uslužno vršimo šlep i carinjenje automobila, selidbe kao i prevoz raznih pošiljki. Takođe prevozimo grupe putnika do poznatih skijališta i odmarališta širom Srbije, Italije, Austrije i Španije.

Pored kombi vozila i putničkih automobila nudimo i prevoz autobusom za veće grupe putnika. Kod nas možete zakazati grupni prevoz putnika bilo kog datuma i do bilo koje destinacije.

Privreda & usluge Promocija Putovanje, izlet Poslovnik Opština Beograd, Opština Čajetina, Zlatibor