Zlatibor sa posebnim popustima za goste iz Makedonije

27 Novembar 2015  /  Izvor: SPONA, TO Zlatibor

1

Na prezentaciji predstojeće zimske turističke sezone na Zlatiboru, 26. novembra u Skoplju istaknuto da je od 250.000 gostiju sa više od 1.200.000 noćenja značajan deo ostvaren i od turista iz Makedonije za koje će u predstojećem periodu važiti posebni popusti od 5 do 20 odsto.

Izuzetno posećenu prezentaciju TO Zlatibor u Domu sindikata u Skoplju otvorili su predsednik Saveza samostalnih sindikata Makedonije Živko Mitrevski i ambasador Srbije u Makedoniji Dušanka Divjak Tomić. Istaknuto je da u sklopu ukupne privredne saradnje dveju zemalja turizam ima posebno mesto što se potvrđuje i rezultatima koje u poslednjih nekoliko godina, između ostalog i postiže Zlatibor zahvaljujući redovnim prezentacijama ponude u glavnom gradu Makedonije, i organizovanim posetama novinarskih ekipa i turoperatora.

Direktor TO Zlatibor Arsen Đurić je izrazio zadovoljstvo što je ponovo upriličena prezentacija u glavnom gradu Makedonije predstavljanjem ukupne ponude jedne od najprestižnijih i najposećenih turističkih destinacija u Srbiji. Najavio je povoljne cene aranžmana pansionskih i vanpansionskih usluga i planove za predstojeću zimsku sezonu.

Za turiste iz Makedonije, u toku zimske sezone na Zlatiboru važiće popusti od pet do 20 odsto u različitim hotelskim objaktima, rekao je Đurić, uz najavu da će o dodatnim mogućnostima posebnih povoljnosti odloženim plaćanjem aranžmana razgovarati i sa rukovodstvima sindikalnih organizacija Makedonije.

Kroz veoma sadržajnu prezentaciju uz audio i video predstavljanje najznačajnijih turističkih sadržaja srpske planinske lepotice, prisutne je upoznala Jelica Tošić iz TO Zlatibor.

Na kraju prezentacije u Skoplju učesnicima iz makedonskih turističkih agencija, hotelsko ugostiteljskih kompanija, predstavnicima sindikata, Saveza penzionera, Privredne komore Makedonije, skopskog Sajma i novinarima ponuđena je degustacija poznatih zlatiborskih specijaliteta uz poznatu domaću rakiju.

Privreda & usluge Promocija