TO Zlatibor nastupa na 50. jubilarnom sajmu turizma u Novom Sadu

6 Oktobar 2017  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Na kraju uspešne letnje i početku predstojeće zimske sezone, Turistička organizacija „Zlatibor“ nastavlja sa promotivnim aktivnostima. Turističku ponudu Zlatibor predstavlja na 50. jubilarnom Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je danas otvoren.

TO „Zlatibor“ nastupa u okviru štanda TO „Regija Zapadna Srbija“. Akcenat je stavljen na predstojeću zimsku sezonu, skijanje, zabavu na snegu i raznovrsne zabavne i adrenalinske sadržaje koji očekuju sve goste Zlatibora ako odluče da odmor provedu na ovoj planini. Na štandu Zlatibora gosti se mogu upoznati i sa ponudom hotela i smeštajnih kapaciteta različitih kategorija, kao i cenama za predstojeću zimsku sezonu.

Posetioci su prvog dana sajma pokazali veliko interesovanje za ponudu Zlatibora i još jednom dokazali da je tržište Novog Sada i Vojvodine veoma bitno za turizam Zlatibora, jer gosti iz ovog regiona čine značajan procenat ukupnog broja turista koji posećuju Zlatibor.  

Posetioci novosadskog sajma će imati priliku da posete štand Zlatibora do subote, 07. oktobra, do kada će trajati Sajam turizma.

Privreda & usluge Sajam Opština Novi Sad