Zlatibor na sajmu turizma u Rumuniji

17 Mart 2015  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Turistička organizacija Zlatibor i ove godine, nastupila je na sajmu turizma u Rumuniji. Sajam u glavnom gradu trajao je od 12. do 15. marta i za to vreme izložbene štandove posetio je veliki broj posetilaca. Na ovom sajmu potencijalni turisti mogli su da se upoznaju sa svim atrakcijama koje ih očekuju na Zlatiboru kao i sa cenama za prestojeću letnju sezonu. Štand Tursitičke organizacije Srbije, na kom je nastupio i Zlatibor, obišao je i ambasador Srbije u Rumuniji gospodin Branko Branković. Predstavnici Turističke organizacije su imali čast da posete ambasadora i u njegovoj rezidenciji i popričaju o svim problemima i planovima za nastup na rumunskom tržištu.

Sajam, koji se održavao u četiri hale, posetilio je oko 30 000 posetilaca.

Podsetimo da je Turistička organizacija Zlatibor, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, prošle godine organizovala studijsku turu za predstavnike rumunskih turoperatora i novinara. Nastup na sajmu je samo ojačao već započetu saradnju a da su se stanovnici Bukurešta upoznali sa Zlatiborom svedoči i tekst o našoj planini koji je objavljen u renomiranom turističkom časopisu "Traveller magazin".

Zlatibor je već u programu jedne od turističkih tura koja kreće iz Bukurešta i preko Beograda i Zlatibora ide do Crne Gore i Hrvatske.

Za ovu godinu je planirano još niz promotivnih aktivnosti, a sve u cilju bolje promocije i nadamo se što bolje posete rumunskih turista.

Turizam Promocija