TO Zlatibor na sajmu turizma u Bukureštu

20 Mart 2014  /  Izvor: Info centar TO Zlatibor

1

Turistička organizacija Zlatibor nastupila je na sajmu turizma u Rumuniji. Sajam u glavnom gradu trajao je od 13. do 16. marta i za to vreme izložbene štandove posetio je veliki broj posetilaca.

Prema izveštaju Turističke organizacije Srbije u protekloj godini Srbija beleži rast od 16% ukupnih dolazaka Rumunskih turista. Na ovom sajmu potencijalni tursti mogli su da se upoznaju sa svim atrakcijama koje ih očekuju na Zlatiboru kao i sa cenama za prestojeću letnju sezonu. Štand Tursitičke organizacije Srbije obišao je i gospodin Dušan Zarubica predstavnik ambasade Srbije u Rumniji koji je pohvalio naš nastup.

Sajam, koji se održavao u četiri  hale, posetilio je  oko 30 000 posetilaca. Ovo je samo prvi korak aktivnosti koje očekuju Turističku organizaciju Zlatibor u planu promocije na Rumunskom tržištu. Jedna od planiranih aktivnosti biće prezentacija u Bukureštu koju  će podržati lokalni mediji dok drugu aktivnost predstavljaju studiske ture za predstavnike Rumunskih agencija. Tokom trajanja tih tura,  predstavnici agencija moći će na licu mesta da se uvere u sve lepote Zlatibora i da u budućnosti ponude našu planinu svim zainteresovanim turistima.

Turizam Promocija