TO Zlatibor na Međunarodnoj turističkoj berzi "MITT 2017" u Moskvi

17 Mart 2017  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Turistička organizacija „Zlatibor“ učestvovala je na Međunarodnoj turističkoj berzi „MITT 2017“ koja je održana u Moskvi od 14. do 16. marta 2017. godine.

Ponuda Zlatibora se, kao rezultat dosadašnjih promotivnih aktivnosti Turističke organizacije našla u katalozima ruskih turističkih agencija i srpskih agencija koje posluju na ruskom tržištu, a ove godine su uspostavljeni i novi kontakti sa turoperatorima koji su zainteresovani da dovode ruske turiste u Srbiju i na Zlatibor. Na sajmu je dogovoreno i da se tokom maja snima film o turističkoj ponudi Zlatibora, u kom će glavni akteri biti iz Rusije i koji će se emitovati na više ruskih televizijskih kanala.

Tokom održavanja sajma u Moskvi, u organizaciji Ministarstva kulture Ruske Federacije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Turističke organizacije Srbije, održan je sastanak predstavnika avio kompanija i organizatora putovanja iz Rusije i Srbije, na kome je dogovaren modalitet buduće saradnje i načini privlačenja većeg broja ruskih turista u Srbiju. Ovom sastanku prisustvovao je zamenik predsednika opštine Čajetina Arsen Đurić.

Turizam Promocija