TO Zlatibor na festivalu manifestacija i destinacija "Manifest 2017"

29 Maj 2017  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Treći Beogradski manifest - festival manifestacija i destinacija održan je od 26. do 28. maja na prostoru Kalemegdana. Tom prilikom TO „Zlatibor“ je uzevši učešće na istom potrudila da Beogradu, a i široj populaciji predstavi ponudu planiranu za predstojeću letnju turističku sezonu i promoviše nove sadržaje na planini.

Ovogodišnji Manifest okupio je više od 60 predstavnika opština iz Srbije, kao i Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i Turske. Posetioci su mogli da se upoznaju s bogatsvom prirode, kulture, tradicije, umetnosti, gastronomije Srbije i regiona u deset različitih zona i dobiju informacije i dobru ideju gde mogu provesti svoj odmor. Na centralnoj bini festivala smenjivale su se kulturno-umetničke sekcije iz svih krajeva zemlje, a bila je upriličena i izložba oldtajmera i skulptura od slame koje su izrađivali najeminentniji umetnici iz te oblasti.

Tokom sva tri dana trajanja Manifesta posetioci su pokazali veliko interesovanje za ponudu Zlatibora i sadržaje koji se mogu koristiti u predstojećoj turističkoj sezoni sa kojima su i adekvatno upoznati. O značaju koji „Beogradski manifest“ polako dobija i koliko je i zapažen bio nastup Zlatibora svedoči i poseta ministra trgovine, turizma i telekomunikacija gospodina Rasima Ljajića, što nam daje za pravo da očekujemo da će predstojeća sezona biti uspešna, kao i da učinimo dodatne napore da tako zaista i bude.

Privreda & usluge Promocija Opština Beograd