Zlatibor Latino Dance Experience 2022. - Drugi plesni festival

8 Decembar 2022  /  Izvor: TO Zlatibor
Datum: -

1

Drugi plesni festival pod nazivom Zlatibor Latino Dance Experience 2022. održaće se u terminu od 9. do 11. decembra, na Zlatiboru, u trajanju od 3 dana.
Okupiće oko 100 plesača iz cele Srbije i BiH. Festival je posvećen svim ljubiteljima latino plesova, različitog nivoa znanja, koji se plesom bave rekreativno. U pitanju su sve popularnijii plesovi salsa, bachata i kizomba.

Tokom festivala oko 50 učesnika će pohađati šest plesnih radionica na kojima će od instuktora učiti nove tehnike i plesne figure, dok će sa ostalim učesnicima uživati u plesnim večerima organizovanim tokom celog vikenda. Radionice salse će voditi instruktori salse iz plesne škole Urban core iz Smedereva a radionice bachate i kizombe instruktori plesne škole Baila Conmigo iz Vršca.

Festival su podržali Turistička organizacija Zlatibor i Kulturni centar Zlatibor u kom će se i održavati pomenute radionice. Prijatelji festivala od prvog plesnog vikenda su kafe Akter i vila Romantika, a od ove godine i Vila Dabić koji će ugostiti sve učesnike festivala koji dolaze na festival s namerom da uživaju u latino ritmovima u zimsko planinskoj atmosferi Zlatibora.

Želja organizatora je da festival raste iz godine u godinu, da okuplja sve veći broj zaljubljenika u ples i pri tom afirmiše Zlatibor kao novu plesnu destinaciju.

Prijave su putem milkicam9@gmail.com ili instagram.com/milinkovicmilkica/

Sport & rekreacija Festival Ples Opština Čajetina, Zlatibor