Zlatibor domaćin finala međunarodne manifestacije City Games

11 Jul 2018  /  Izvor: Opština Čajetina
Datum:

1

City Games karavan krenuo je na svoju turneju, u Srbiji  je od 4. jula, a na Zlatiboru će imati svoju završnicu gde će najbolje ekipe iz Srbije ukrstiti svoje snage na finalu za našu zemlju 22. jula.

Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na bazenu hotela “Olimp” od 18:30. Zabava i sport neće izostati ni ovog leta a deveta sezona City Games-a sa sobom donosi i nova uzbuđenja.

Ove godine smo malo promenili pravila. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen, kaže nam autor i direktor projekta Miroslav Krzuk.
 
13 zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove a sve kroz zabavu i sport! City Games karavan krenuo je iz Hrvatske, a u Srbiji je do sada obišao Vrbas, Suboticu, Inđiju i Sombor gde su se na prvoj polufinalnoj večeri u finale plasirale ekipe iz Kikinde i Subotice. Kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju. Na bazenima u Čačku nas očekuje drugo polufinale, a 22. jula na Zlatiboru, najbolji gradovi će se boriti za titulu prvaka Srbije. Ulaz i prijave su potpuno besplatne.

Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je imati timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova od kojih dvoje moraju biti ženskog pola. Na Zlatiboru nas očekuje finale i borba za titulu šampiona Srbije u City Games-u. Zato se pozivaju svi ljubitelji sporta i dobre zabave da dođu i dobrim navijanjem podrže svoj grad sa tribina gradskog bazena. Očekuje nas mnogo dobre zabave i nezaboravnog druženja.

Sport & rekreacija Takmičenje Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor