Webiz edukacija prvi put na Zlatiboru: 18 sati predavanja, preko 20 predavača i sjajno druženje!

24 Maj 2016
Datum: -

1

Kojom god delatnošću da se bavite, da prodajete torte i kolače, držite frizerski salon ili iznajmljujete apartmane, vaše poslovanje mora biti vidljivo na internetu kako biste bili uspešni. Kako da to radite na najbolji mogući način, prateći svetske trendove i iskustva najuspešnijih kompanija i stručnjaka, možete saznati na Webiz poslovnoj edukaciji o primeni interneta koja se održava u hotelu Palisad na Zlatiboru od 17. do 19. juna.

Ovaj edukativni program namenjen je predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, ali i svima onima koji žele da nauče kako da svoje proizvode ili uslugu plasiraju na internet i povećaju obim posla, a samim tim i zaradu.

Nakon pet uspešno održanih Webiz edukacija u Zrenjaninu i Subotici, organizatori su odlučili da jednom godišnje edukacije organizuju i na Zlatiboru.

  • Program obuhvata predavanja o društvenim mrežama, novim medijima, digitalnoj ekonomiji, trendovima u online nastupu, digitalnom advertajzingu koje će obraditi više od 20 predavača, vrhunskih domaćih stručnjaka. Posebnu pažnju posvetili smo programu koji je namenjen onima koji se bave turizmom - predstavnicima hotela i turističkih agencija, vlasnicima privatnih smeštaja…

    Za njih smo pripremili predavanja na temu online nastupa i korišćenja interneta kao kanala prodaje. – kaže Vladimir Kovač, manadžer Webiz projekta.

Još jedan važan aspekt ovog događaja je upoznavanje i umrežavanje posetilaca, koji se očekuju iz cele Srbije, ali i iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

  • U protekle tri godine, koliko organizujemo edukacije, pokazalo se da slušaoci nisu samo bolje razumeli internet i načine da ga najefektnije iskoriste za svoje poslovne potrebe, već smo izuzetno ponosni i na činjenicu da su zahvaljujući Webizu ostvareni mnogi novi poslovni kontakti i uspešne saradnje. – rekao je Kovač.

Kotizacije za Webiz poslovnu edukaciju iznose 16.000 dinara (sa pdv-om) i obuhvataju:

- Trodnevni program predavanja (sa mogućnošću izbora praćenja željenih modula),
- Poklon paket,
- Kafe pauze,
- Networking večeru u hotelu Palisad,
- Buffet posluženje,
- Networking ručak i
- Sertifikat o odslušanom programu edukacije. 

Više informacija na webiz.rs

Privreda & usluge Obaveštenja Edukacija Opština Čajetina, Zlatibor