Voz Beograd-Zlatibor direktno + “Kupi kartu i ostvari popust!“

29 Jul 2021

1

Preduzeće "Srbija Voz" a.d. je od 13. juna 2021. godine uvelo je direktan voz koji svake nedelje saobraća iz Beograda do Zlatibora i od Zlatibora do Beograda.
Voz iz stanice Beograd Centar polazi u 5.52 časova i na stanicu Zlatibor dolazi u 10.57 časova, dok iz stanice Zlatibor za Beograd Centar voz polazi u  16.54 časova.
Ovaj voz saobraća isključivo nedeljom. Subotom i državnim praznikom  ovaj voz saobraća po važećem redu vožnje do stanice Užice.

Stanica Zlatibor nalazi se u selu Semegnjevu, sedam kilometara udaljenosti od turističkog centra Zlatibora. Za sve putnike koji ovim vozom budu dolazili na Zlatibor biće organizovan prevoz od stanice do turističkog centra i nazad.

Svi putnici koji žele ovim vozom da putuju za Beograd, potrebno je da se jave na Info centar Turističke organizacije Zlatibor kako bi dobili informacije o organizovanom prevozu do stanice. Kontakt telefon je 031/845-103.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd Centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897,00 rsd. Kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20%.
Ovom prilikom obaveštavamo sve putnike koji budu koristili prevoz železnicom da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na Zlatiboru. „Srbija Voz“ a.d. je u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor kao i privrednim subjektima na Zlatiboru pokrenuo akciju “Kupi kartu i ostvari popust!“.

Putnicima je omogućeno da uz voznu kartu, u roku od 24 časa, ostvare popust u određenim turističko-ugostiteljskim objektima, kao i muzejima.
Spisak objekata gde je moguće ostvariti popuste uz kupljenu železničku kartu:

JP "Gold gondola" Zlatibor - 10% popusta za kupovinu karte
Avantura park Zlatibor - 10% popusta na korišćenje sadržaja
Dino park Zlatibor - 10% popusta na individualne i porodične ulaznice
Muzej na otvorenom "Staro selo" Sirogojno - besplatna ulaznica
Konačište "Turističke organizacije Zlatibor", konačište "Kulturni centar", hotel "Idila" i hotel "Mir" - 10% popusta na usluge smeštaja
Konačište "Central Inn" i pansion "Turističko-rekreativni centar Zlatibor" - 20% popusta na usluge smeštaja
Restorani "Grand", "Grand Jezero" i "Irish pub" Zlatibor - 5% popusta na usluge u objektima
Rent a car "Grand" - 5% popusta na usluge

 

Javni sektor Obaveštenja Vožnja Opština Čajetina, Zlatibor