Vip Beach Masters: Zlatibor poslednja stanica pre finala

10 Avgust 2017  /  Izvor: KSC Čajetina
Datum: -

1

Turnir prvenstva Srbije u odbojci na pesku Vip Beach Masters biće održan na Zlatiboru od petka do nedelje (11. 8. - 13. 8.) na peščanim terenima pored hotela Olimp.

U petak će biti kvalifkacije za osam mesta u glavnom žrebu i četvrtfinala koja se igraju u subotu, dok su za nedelju zakazane finalne borbe za žene i muškarce.

Turniri prvenstva Srbije ovog leta su odigrani u Loznici, Velikom Gradištu, Baču, Zrenjaninu, Novom Sadu i Somboru.

Na dosadašnjih šest turnira u muškoj konkurenciji nadmoćan je bio par Lazar Kolarić - Đorđe Klašnić sa pet pobeda, a jedan turnir osvojio je tandem Saša Surlić - Ivan Lozić.

U ženskoj konkurenciji među favoritima za najviši plasman su parovi Milena Matić - Marija Milošević, Gorana Mrđan - Aleksandra Aleksić i Nataša Savović - Katarina Raičević.

Karavan jubilarnog 10. prvenstva Srbije u bič - voleju završava se na Zlatiboru, a finalni turnir biće održan u Beogradu na Adi Ciganliji od 26. do 29. avgusta.

Organizatori turnira na Zlatiboru su Odbojkaški savez Srbije, Sportski savez opštine Čajetina i Sportski centar Čajetina. Generalni sponzori turnira Vip i Huavei najavili su zanimljiv program i poklone za publiku.

Sport & rekreacija Takmičenje Odbojka Opština Čajetina, Zlatibor