Vaučeri za 2021. - poziv ugostiteljima i građanima za prijavu

22 Decembar 2020  /  Izvor: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija RS

1

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će u 2021. godini 7. put za redom, realizovati Uredbu o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Republike Srbije.

Uslugu smeštaja mogu da pružaju preduzetnik, privredno društvo, drugo pravno lice, fizičko lice, kao i zdravstvena ustanova koji pružaju usluge smeštaja u skladu sa zakonom, a koji su evidentirani u centralnom informacionom sistemu u oblasti ugostiteljstva i turizma i koji uredno vode evidenciju korisnike vaučera, kao korisnike usluge smeštaja, u centralnom informacionom sistemu  (E-turista).

Svi zainteresovani Ugostitelji koji ispunjavaju uslove u realizaciji šeme dodele vaučera potrebnu dokumentaciju dostavljaju na adresu resornog Ministarstva (Omladinskih brigada 1, 11070 Novi Beograd).

Ugostitelji se mogu prijavljivati tokom čitavog perioda trajanja akcije šeme dodele vaučera, a Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će na svojoj internet stranici objaviti prvu listu Ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera najkasnije do 31. decembra 2020. godine koja će se sedmično ažurirati.

Prijavljivanje građana za boravak od minimum 5 noćenja u prijavljenim objektima će se vršiti od 01. januara do 15. oktobra 2021. godine ili do utroška raspoloživog broja vaučera. Vaučeri se mogu koristiti zaključno sa 20. novembrom 2021. godine.
 

Kontakt telefoni za info O VAUČERIMA 011/2606-521 i 011/2606-576
Potrebnu dokumentaciju možete preuzeti ovde.
Privreda & usluge Promocije Opština Čajetina, Zlatibor