Vatromet u Čajetini u čast partizanovaca

21 Jun 2013  /  Izvor: FK Partizan

Predivno veče u Čajetini usred priprema fudbalera Partizana na Zlatiboru...

Klub navijača Partizana iz Čajetine i g-din Rajko Pelverović – Pela, potrudili su da crno-belima prirede nezaboravnu "Crno-belu noć" i tako ih makar nakratko opuste od velikih napora na pripremama.

Svečanost je organizovana u Spa & wellness centru "Iva", čiji je vlasnik Rajko Pelverović i on je večeras bio domaćin i organizator proslave zajedno sa Veljkom Radulovićem. Spa centar je i pre neki dan ugostio fudbalere Partizana, koji su imali na raspolaganju kompletan program spa &wellness centra za oporavak od fizičkih napora na pripremama, a večeras je Pela u svom restoranu, koji se nalazi u okviru centra, napravio svečanost za pamćenje i ‘oporavio duše’ fudbalera i svih iz tabora Partizana.

Slavlje navijača je počelo mnogo ranije uz "iće i piće", a kada se pojavio crno-beli autobus sa igračima i stručnim štabom, nastao je urnebes. Ulica u kojoj se nalazi centar ’Iva’ je bila zatvorena za saobraćaj, ali je svejedno bila prepuna navijača Partizana, koji su izašli ispred autobusa i sa okolnih zgrada uz vatromet nad Čajetinom, dočekali svoje ljubimce.

Specijalno za ovu priliku, domaćini su uradili oko 1000 navijačkih majica "Grobara sa Zlatibora", na kojima je pisalo:

Zimi kad je hladan,
leti kad je vreo,
Zlatibor je uvek,
celim srcem crno-beo!

Oficijelni spiker i voditelj programa, prozivao je jednog po jednog igrača i člana stručnog štaba, a oni su ulazili u salu ispraćeni ovacijama. Nešto pre igrača i trenera, u Čajetinu je stigao i Albert Nađ, koji će se pridružiti ekspediciji Partizana na pripremama.

Pored navijača iz Čajetine i sa Zlatibora, kao gosti su stigli predstavnici navijačkih klubova Partizana iz Trebinja, Herceg Novog, Čačka, Užica i Požege, koji su takođe pozdravljeni burnim aplauzom.

Na kraju oficijelnog dela, Rajko Pelverović je u čast prijateljstva koje traje poprilično, predao Vuku Rašoviću prigodan poklon u vidu knjige koja govori o najvišim ljudskim vrednostima, stazama odricanja i ostvarenja, tajnama uspeha i trajanja… Knjiga se zove – Besmrtni Patrijarh.

A onda je počeo neoficijelni deo programa uz muziku "Koce benda" i opštenarodno grobarsko veselje, koje je trajalo do duboko u noć…

Sport & rekreacija Zanimljivosti Fudbal Opština Čajetina, Čajetina