Vassa SPA nominacija - BOR Hotel by Karisma - do 40% popusta za meštane

28 Jun 2024

1

Da li je ovo najbolji SPA centar u Srbiji? Vassa SPA  nominovan za prestižno svetsko priznanje
Najnoviji i najmoderniji SPA centar u našoj zemlji, Vassa SPA, koji je već postao omiljena destinacija posetilaca koji tragaju za vrhunskim luksuzom i odmorom, nominovan je za Najbolji SPA centar u Srbiji, u sklopu renomiranog svetskog priznanja World Spa Awards. Reč je o nagradi koja promoviše izvrsnost u ovoj industriji i prepoznaje najbolje SPA i wellness destinacije širom sveta, a evo zašto se Vassa SPA našao na ovom prestižnom takmičenju.

Ušuškan u prirodnom ambijentu luksuznog BOR Hotela by Karisma na Zlatiboru, Vassa SPA je savršena destinacija za sve one koji su u potrazi za besprekornom uslugom, ekskluzivnim tretmanima i potpunim uživanjem za sva čula.
Svaki deo ove oaze koja čuva tajne savršenog sklada između luksuza i opuštanja, poziva na uživanje u nezaboravnim ritualima. Vassa SPA raspolaže luksuznim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima, finskom, bio i infrared saunom, parnim kupatilom, kao i najsavremenijom teretanom, obezbeđujući celovito wellness iskustvo.

Za goste koji traže samo najbolje, BOR Hotel by Karisma učinio je boravak još luksuznijim partnerstvom sa svetski poznatim brendovima. U svim sobama hotela, gostima je na dohvat ruke ekskluzivna Amouage kozmetika, dok se za tretmane u SPA centru koriste najkvalitetniji preparati za negu kože tela i lica britanskog brenda Elemis. A za sve one koji traže savršenu negu kose, frizerski salon, smešten na ulazu u SPA, pruža vrhunsku uslugu uz Kérastase proizvode.

U ovom jedinstvenom SPA centru koji nudi raznovrsne tretmane tela i lica i veliki izbor različitih masaža, podjednako mogu da uživaju odrasli, tinejdžeri, ali i deca. Pored glavnog bazena, Vassa SPA nudi i odvojeni deo za decu, Kids SPA, sa sadržajima koji su prilagođeni igri i zabavi najmlađih gostiju, dok je tinejdžerima na raspolaganju TEEN menu sa tretmanima koji su namenjeni mladoj koži.

Svaki kutak i detalj Vassa SPA centra dizajniran je tako da prenese posetioce u svet mira i blagostanja. Bez obzira na izbor sadržaja, gosti će imati priliku da uživaju i obnove svoju energiju, duh, telo i lice.

Za više informacija o nominaciji i načinu glasanja, posetite World Spa Awards.

Za sve stanovnike zlatiborskog okruga, BOR Hotel by Karisma pripremio je specijalne, promotivne cene za sve usluge Vassa SPA centra, sa popustima do 40 odsto u odnosu na regularne cene.

Turizam Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor