Uspešno završena turistička sezona u kampu na Zlatiboru

8 Novembar 2017  /  Izvor: TO Zlatibor

Kamp na Zlatiboru je ove turističke sezone izuzetno uspešno poslovao i zabeležio je gotovo 50 odsto više individualanih posetilaca, u odnosu na prethodnu godinu.

Zlatibor, kao jedna od vodećih turističkih destinacija u Srbiji od pre tri godine je bogatija za još jedan turistički sadržaj, a to je kamp, koji se nalazi u blizini hotela „Zelenkada“, nedaleko od turističkog centra i koji je kategorisan sa tri zvezdice. Kamp na Zlatiboru je opremljen tako da može zadovoljiti i najzahtevnije kampere, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Zbog odličnog položaja, blizina magistralnog puta Beograd-Crnogorsko primorje, i zbog sadržaja kojima raspolaže kamp svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Ovogodišnju turističku sezonu, koja je trajala od aprila do kraja oktobra kamp je završio izuzetno uspešno. U kampu je boravilo skoro 50 odsto više individualnih kampera u odnosu na 2016. godinu. Najviše ih je bilo iz Holandije i Slovenije, a zatim slede gosti iz Češke, Poljske, Nemačke i Austrije. Bilo je pet organizovanih grupa iz inostranstva, koje su najavile Ove turističke sezone na kampu je organizovano i nekoliko manifestacija, poput „Bubijade“, „Čiker maratona“ što je takođe doprinelo povećanju broja gostiju.

Da podsetimo, kamp se prostire na 1,5 hektar i ima 60 kamp jedinica, opremnjen je svim neophodnim uslovima za ugodan boravak, priključcima za struju i vodu, zajedničkom prostorijom, kuhinjom i trpezarijom, letnjikovcem sa roštiljom, dobrom wifi interent konekcijom.

Zahvaljujući promotivnim aktivnostima koje Turistička organizacija „Zlatibor“ sprovodi u zemlji i inostranstvu, očekuje se konstantan rast broja posetilaca iz godine u godinu.

Privreda & usluge Promocija Opština Čajetina, Zlatibor