Uspešna promocija Zlatibora u Jekaterinburgu

27 Oktobar 2014  /  Izvor: TO Zlatibor

U Jekaterinburgu, gradu u centralnoj Rusiji i administrativnom središtu Sverdlovske oblasti, direktor Turističke organizacije „Zlatibor“ Arsen Đurić je uspešno predstavio turistčku ponudu Zlatibora pred predstavnicima 17 turističkih agencija. Prisutni su pokazali veliku zainteresovanost za dolazak gostiju iz Jekaterinburga na Zlatibor.

Pored prezentacije, direktor Turističke organizacije „Zlatibor“ je imao sastanak sa gospođom Olgom Simonovom, predstavnikom Ministarstva sporta i turizma Sverdlovske oblasti i gospodinom Antonom Vladimirovičem Potapovim, direktorom turističke agencije „Evroport“, najveće u Ekaterinburgu i jedne od većih u Ruskoj Federaciji. Na sastanku su dogovoreni programi boravka ruskih turista na Zlatiboru, odnosno Srbiji. U pitanju su petodnevni, sedmodnevni i desetodnevni aranžmani. Pored boravka na Zlatiboru u programu su predviđeni obilasci manastira, kao i poseta Beogradu i Novom Sadu.

U Jekaterinburgu je dogovorena i promotivna tura, koja podrazumeva dolazak predstavnika turističkih agencija na Zlatibor krajem novembra, kada će se oni direktno upoznati sa smeštajnim kapacitetima, sportskim sadržajima, zdravstvenom ponudom i ostalim turističkim potencijalima destinacije Zlatibor. Na promotivnoj turi planirano je da se potpiše Ugovor o saradnji, nakon koga će krenuti prvi turisti iz Jekaterinburga i okoline na Zlatibor.

Turizam Promocija Promocije