Uspešan nastup TO Zlatibor na novosadskom sajmu

8 Oktobar 2013  /  Izvor: Info centar TO Zlatibor

Na ovogodišnjem 46. po redu Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji je održan od 03. do 06. oktobra u Master hali značajno mesto na novosadskoj sajamskoj manifestaciji imao je nastup Turističke organizacije „Zlatibor“.

Kako se bliži još jedna zimska sezona, najveću pažnju posetilaca privukla je ponuda domaćih planinskih centara, među kojima se posebno istakao Zlatibor. Kao i predhodnih godina, turistička destinacija Zlatibor predstavila je svoju ponudu na štandu Turističke organizacije regije Zapadna Srbija. Brojni posetioci su se na štandu informisali o smeštajnim kapacitetima, turističkim atrakcijama, cenovnicima sa određenim popustima za jesen i aktuelnostima koje ih očekuju za predstojeću zimsku sezonu.

Takođe, veliki broj medija je pokazao interesovanje za Zlatnom planinom, a naročito ih je interesovala protekla sezona. Arsen Đurić, v.d. direktor Turističke organizacije „Zlatibor“ istakao je da je letnja sezona bila uspešna i da je Zlatibor zabeležio rast od 3 odsto u ukupnom broju dolazaka i noćenja gostiju na ovoj planini, što je u uslovima krize dobar rezultat. On je  naglasio da posebno raduje porast broja stranih turista, koji je u prvih osam meseci zabeležio porast od 25 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Turizam Promocija