Uspeh karatista KK "Rujno" na prvenstvu u Čačku

11 Mart 2014  /  Izvor: Kulturno sportski centar Čajetina

1

Prvenstvo regiona centralno-zapadne Srbije u karateu održano je u nedelju u sportskoj hali Mladost - Atenica u Čačku, u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije i Karate federacije centralno-zapadne Srbije.

U veoma jakoj konkurenciji karate klub "Rujno“ iz Čajetine nastupio je sa šest članova koji su osvojili šest medalja. Oni su prvi put nastupili u takmičarskom programu i bili veoma uspešni osvojivši bronzana odličja.

Podmladak karate kluba „Rujno“, koji je svojim nastupom uspešno otvorio ovogodišnju sezonu takmičenja, nastupio je u disciplini kate pojedinačno u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takmičari su kate radili sistemom paralelnog izvođenja sa metodom ocenjivanja na zastavice.

Osvajači medalja su: Vedrana Selaković, Vukašin Vilotijević, Vuk Milosavljević, Vujica Dragović, Darko Lazarević i Marko Kuzeljević.

Nastup na ovom prvenstvu nije bio „probijanje leda“ samo za mlade članove karate kluba „Rujno“, već i za trenera Slađanu Ječmenicu. Ona je izašla iz do sada poznate „uloge“ takmičara i po prvi put se ostvarila kao trener.

Sport & rekreacija Takmičenje Karate