A u zlatiborskom komšiluku - Bašta festival

27 Jun 2017  /  Izvor: Bašta Fest 2017
Datum: -

1

Ovo nije event za još jednu fantastičnu žurku, ovo je event za četvrti po redu Bašta Fest, koji se održava u Bajinoj Bašti od 29. juna do 2. jula.

Bašta fest je internacionalni festival kratkog igranog filma u Bajinoj Bašti, zamišljen kao godišnja manifestacija koja se održava svakog prvog vikenda u julu i traje četiri dana.

Ideja je od samog početka bila da se neverovatna priroda Bajine Bašte i okoline otvori za što veći broj posetilaca, ali mi stremimo i ka tome da ovaj festival pretvorimo u neku vrstu male kulturne oaze koja pre svega promoviše mlade domaće i internacionalne autore, stavljajući akcenat na kratke filmove sa autentičnim glumačkim ostvarenjima.

U tri dana publika u Bajinoj Bašti imaće prilike da vidi filmove iz osamnaest zemalja! Organizatori ističu da su posebno ponosni na činjenicu da se u okviru takmičarskog programa nalaze filmovi 12 rediteljki čime se slavi žensko autorstvo.
Info na ➜ https://goo.gl/7yolRE

Napominjemo da u saradnji sa organizacijom Филмкултура / Filmkultura prvi put održavamo naš prateći program Kritični kamp, koji će ugostiti pet nadarenih srednjoškolaca iz cele Srbije.
Info na ➜ https://goo.gl/ZzNEay

Ono što je bitno da znate je sledeće: svi ste dobrodošli, ne morate imati svoj film da bi došli na Bašta Fest!

Bašta Fest je besplatan ono što vi treba sebi da obezbedite je smeštaj i prevoz do Bašte (što nije ništa komplikovano, u diskusijama ćemo vas dodatno uputiti).

Očekujte uživanje u prirodi, super filmove, super žurke, osmehe, roze špricere, balone i obećani prelepi početak leta.

Bašta u slikama https://www.instagram.com/bastafest/
Bašta web sajt http://www.bastafest.com/

Za bilo kakva pitanja možete nam pisati u inbox ili na mail (info@bastafest.com)...

Čekamo vas i svi ste dobrodošli! Vaš Bašta tim

Kultura & tradicija Festival Provod i zabava