U toku radovi na asfaltiranju puteva na teritoriji opštine Čajetina

25 Maj 2015  /  Izvor: Opština Čajetina

1

U okviru ugovora za održavanje puteva i ulica na teritoriji opštine Čajetina, radovi se odvijaju planiranom dinamikom. Radi se na asfaltiranju i presvlačenju putnog pravca centar Jablanice - Ribnica, čime je put u potpunosti rehabilitovan. Izvođač radova Putevi „Novi Pazar“, nakon završetka pomenutih radova, prelaze na deonicu Rudine - Alin Potok, prema Sirogojnu, gde će se najvećim delom raditi presvlačenje asfalta.

U toku su i radovi na nekoliko putnih pravaca na teritoriji Mesne zajednice Sirogojno, konkretno, u toku je asfaltiranje parkinga u centru, kao i krpljenje rupa i prekopa.

Na Zlatiboru je završeno asfaltiranje 3 ulice i to u naselju Sloboda, na Čolovića brdu od stare Uprave prema Vlaovini i ulica od Kongresnog centra Srbija prema pošti. Od posebnog je značaja asfaltirenje ulice u centru Zlatibora, širine 4 metra, prema pošti, budući da pomenuta ulica vodi i do ambulante, što će korisnicima olakšati prilaz.

Nakon pomenutih radova, krenuće se sa rekonstrukcijom oštećenih puteva u Mesnoj zajednici Tripkova, Branešci, Semegnjevo kao i na području Mesnih zajednica Zlatibor i Čajetina.

Privreda & usluge Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor, Čajetina, Sirogojno, Jablanica, Branešci, Semegnjevo, Tripkova