U prodaji porodične članske karte Dino parka za stanovnike opštine Čajetina

17 Novembar 2017  /  Izvor: Opština Čajetina

1

Porodične članske karte od 16. novembra na biletarnici Dino parka, po ceni od 1500 dinara, mogu kupiti svi meštani opštine Čajetina, i sa njom u narednih godinu dana kada god požele posete ovaj edukativno zabavni park.

Tim povodom u Dino parku održana je konferencija za medije na kojoj je javnost upoznata sa detaljima ove, ali i drugih novina koje se pripremaju za predstojeću zimsku sezonu.

Dino park na Zlatiboru, u susret predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni, za posetioce je pripremio dodatne sadržaje: ski školu za decu do 15 godina, klizalište, tjubing i sankalište. Ali, to nije sve:
„Kako bismo meštanima opštine Čajetina omogućili ulazak u Dino park, odlučili smo da uvedemo porodične članske karte. Cena će iznositi 1500 dinara po porodici. Sa tom kartom moći će u svako doba dana da uđu u Dino park, pokazujući svoju člansku kartu i to u periodu od godinu dana. Potrebno je da pri kupovini pokažu ličnu kartu kojom potvrđuju da stanuju na teritoriji opštine Čajetina“, rekla je menadžer Dino parka Milica Zec.

Člansku kartu sa numeracijom broj jedan dobio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. U obraćanju novinarima on je rekao da se dobro započeta saradnja sa rukovodstvom Dino parka nastavlja, te da raduje činjenica da svi posetioci imaju samo reči hvale za Dino park. Nada se dobroj saradnji i ubuduće, naglašavajući da će opština Čajetina uvek biti na raspolaganju investitorima, a naravno i brojnim turistima. Komentarišući članske karte za meštane čajetinske opštine, Stamatović je izrazio zadovoljstvo što će meštani moći da budu redovni posetioci Dino parka, a samim tim i promoteri sadržaja koje park nudi. Postojanjem ovog zabavnog kompleksa, ostvaruju se novi prihodi kako u opštinskom, tako i u republičkom budžetu, zaključio je Stamatović.

Konferenciji je prisustvovao i direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović. On je istakao da Zlatibor kao jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji konstantno iziskuje nove sadržaje, koji će privući pažnju turista. Jedan takav proizvod je Dino park. „Dino park je ove godine zaista pokazao odličnu posetu i odličnu reakciju svih turista. Veliko interesovanje su pokazali i mediji koji su tokom godine napravili brojne reportaže na ovoj lokaciji. Nadamo se da će zimska turistička sezona biti uspešna i da će ova atrakcija privući pažnju gostiju“.

Aleksandar Aleksić, direktor Dino parka je pohvalio opštinu Čajetina koja je bila inicijator ideje o prodaji porodičnih članskih karata, čime je potvrđena njihova dobra saradnja, a potom najavio određene novine za narednu letnju sezonu. „Sadržaje ćemo obogatiti terenima za mini golf, sa mini zoo vrtom, sa malim poligonom za automobile i drugim “.

Nadležni u Dino parku u nekoliko navrata su deci sa posebnim potrebama omogućili da bez ikakve nadoknade posete ovaj zabavni sadržaj. Direktor Dino parka je obećao da će se sa ovom praksom nastaviti i ubuduće.

Sport & rekreacija Promocija Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor