U Beogradu otvoren sajam zimske opreme, turizma i rekreacije "Expo-Zim"

29 Novembar 2013

Najuspešniji bugarski skijaš, Petar Popangelov, otvorio je na Beogradskom sajmu 28. Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije "Expo-Zim 2013".

Sajam će trajati do nedelje 1. decembra.

Na sajmu učestvuje više od 70 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera zimske sportske opreme, turističkih agencija, skijališta, zimskih turističkih centara, hotela i odmarališta.

"Ekspo-zim" tradicionalno obeležava početak zimske sportske i turističke sezone, pa će, kako je najavljeno, posetioci moći da kupe ski pas za skijaške centre sa popustom od 10%, dok su proizvođači i distributeri sportske opreme obezbedili popuste i do 70%.

I turističke agencije nude popuste na aranžmane za predstojeću zimu i novogodišnje i božićne praznike, a tradicionalno je organizovana razmena i reparacija polovne opreme.

Na sajmu su izložene najnovije kolekcije zimske sportske opreme i odeće najpoznatijih svetskih brendova za sezonu 2013/2014. godinu, najnovije modele skija, snoubordova, klizaljki, jakni, kombinezona, sanki, rukavica, naočara i kapa.

Novina ovogodišnje manifestacije je ski staza - simulator, koja ljubiteljima zimskih sportova omogućava skijanje kao na pravoj ski stazi.

Sajam je otvoren od 10.00 do 20.00, a cena ulaznice je 300 dinara.

Turizam Sajam