Turistička ponuda Zlatibora predstavljena na sajmu u Berlinu

15 Mart 2016  /  Izvor: TO Zlatibor

U Berlinu se od 09.03. do 13.03.2016. održavao jedan od najvećih turističkih sajmova u svetu ITB Berlin 2016. Na sajmu je turističku ponudu predstavilo čak 10.000 izlagača iz više od 200 zemalja sveta. Ove godine Maldivi su bili država partner i na sajmu su predstavili model održivog turističkog razvoja.

Zlatiborsku turističku privredu na u Berlinu su predstavljali Turistička organizacija Zlatibora i Hotel "Zlatibor Mona". Na sajmu je predstavljena turistička ponuda Zlatibora za predstojeću letnju sezonu, kao i potencijali za dalji razvoj.

Njegova ekselencija gospodin Dušan Crnogorčević, ambasador Srbije u Nemačkoj posetio je štand Turističke organizacije Zlatibor u Berlinu. Tom prilikom ambasador se upoznao sa turističkom ponudom Zlatibora i iskoristio je priliku da pohvali naš nastup na ovogodišnjem sajmu.

Na više od 116.000 metara kvadratnih predstavljeno je više od 1.000 štandova sa preko 10.000 izlagača. Ove godine ITB Berlin posetilo je više od 100.000 poslovnih posetilaca i više od pedeset hiljada potencijalnih turista.

Srbiju su pored predstavnika turističke privrede sa Zlatibora predstavljali i Turistička organizacija Srbije, TO Vojvodina, TO Beograd, TO Novi Sad, TO Čačak, Hotel Falkensteiner, Hotel Zepter, kao i turističke agencije KonTiki Travel, Luna Travel International, Magelan, Robinson, Tara tours

Privreda & usluge Promocija