Tribina "Uspostavljanje socijalnih usluga, licenciranje i uloga Udruženja OSI"

14 Mart 2014
Datum:

1

Udruženje distrofičara zlatiborskog okruga Užice u saradnji sa Udruženjem građana Zlatiborski krug iz Čajetine u okviru svojih programskih aktivnosti organizuje tribinu sa temom "Uspostavljanje socijalnih usluga, licenciranje i uloga Udruženja OSI“

Tribina je namenjena Udruženjima osoba sa invaliditom, NVO, ustanovama socijalne zaštite kao i drugim relevantnim akterima lokalne zajednice kako bi se razmenila iskustva, mišljenja, razmatrile mogućnosti i rešenja za što bolju primenu zakonskih propisa.
 
Po Zakonu o socijalnoj zaštiti bitan segment je uspostavljenje usluga socijalne zaštite radi poboljšanja kvaliteta života korisnika i usluge mogu pružati, pored ustanova socijalne zaštite, udruženja građana, fizička i pravna lica, odnosno oni akteri koji su dobili licencu za pružanje usluge.

Kako se realizuje primena propisa u praksi iz ove oblasti, šta je do sada postignuto, koji su problemi prilikom primene zakonse regulative biće teme ove tribine čiji će prezenteri biti predstavnici Udruženja distrofičara Zlatiborskog okruga Užice i njihovi domaćini u Udruženja zlatiborski krug iz Čajetine.

Tribina će se održati u sredu, 19. marta 2013. godine sa početkom u 14.00 časova u prostorijama Gradske biblioteke Čajetina, ulica Zlatiborska broj 1.

Pozivamo Vas da prisustvom i aktivnim učešćem, zajedno doprinesemo uspešnoj realizaciji navedene teme.

Predrag Bakić
Predsednik Udruženja distrofičara Zlatiborskog okruga

Vesna Belčević PR
UG Zlatiborski krug

Obaveštenja Opština Čajetina, Čajetina