Tim bilding na Zlatiboru na Monin način

31 Maj 2017  /  Izvor: M. D. Miljković, Dnevni list Danas

1

Hotel Zlatibor Mona nedavno je, uz podršku eksternih saradnika, organizovao zanimljive tim bilding aktivnosti za svoje poslovne partnere.

U dva dobro isplanirana dana, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa bogatim sadržajem koji hotel Mona pruža, ali i da se, kroz aktivnosti u prirodi i uz podršku iskusnih momaka iz Ikstrim samit tima koji su im pomogli da izađu iz zone komfora, suoče sa sopstvenim psihofizičkim mogućnostima.

I sve to na Zlatiboru, uz blagotvorno dejstvo borove šume, idealnu nadmorsku visinu, čist vazduh, i u nezaboravnom krajoliku Radovanjskog jezera gde su učesnici mogli da se okušaju u vožnji kanua.
A onda je došao trenutak za veću dozu adrenalina. Penjanje uz stenu visoku oko 20 metara, uz pomoć stručnih instruktora i podršku u vidu sigurnosnih užeta, ni one najhrabrije nije ostavilo ravnodušnim. Nakon što su pomerili sopstvene granice i osvojili svoj prvi vrh, menadžment hotela Mona pobrinuo se da se gosti odmore u autentičnom ambijentu hotelskog etno restorana Perun.

Uz prijatnu živu muziku stvoreni su novi kontakti i prijateljstva, a o gastronomskim specijalitetima zlatiborskog kraja, u kojima su gosti uživali, suvišno je govoriti, jer ih je rečima teško opisati.
Ali aktivnostima tu nije bio kraj. Gosti Mone su još jednom obukli sportsku odeću kako bi u obližnjem Avantura parku u pogon stavili svoje telo. Pred povratak kući, učesnici su se opustili u velnes centru Inspirium, koji je samo jedan od pregršt sadržaja koji hotel Zlatibor Mona nudi i koji u mnogome doprinose da Zlatibor i dalje bude najposećenija turistička destinacija u Srbiji.

Za one željne adrenalina hotel Zlatibor Mona može da organizuje razne aktivnosti - od pejntbola, preko raftinga Tarom do vožnje kvadova. Tu su i sjajni izleti čiji je cilj upoznavanje sa lepotama Zlatibora i okoline. Pomenimo samo neke, poput posete Stopića pećini i Sirogojnu, Uvcu i Andrićgradu, kao i Mokroj gori i Drvengradu. Akcenat se stavlja i na tzv. tailor made aktivnosti - reč je paketu aktivnosti prilagođenih željama gostiju.

Sport & rekreacija Promocija Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor
Pogledaj smeštaj: Hotel Mona PLAZA Zlatibor